2777
2789
عنوان

دوس پسر...

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 20 پست
این که خودش تلاش کن و زندگیشو بچرخونه فرق میکنه تا همیشه منتظر کسی باشه ما هم میتونیم مثل مردا مستق ...

الان پسراشم ترجیح میدن تا مجردی با خانواده باشن

البته آدمای درست و حسابی و خانواده دار

اونایی هم ک خونه مجردی دارن بعضیاشون هدفای دیگه ای دارن 😐😐

استقلال مالی رو میتونه خونه پدرشم داشته باشه

ی دختر رو ب جون خانواده ننداز گلی ❤

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
الان پسراشم ترجیح میدن تا مجردی با خانواده باشن البته آدمای درست و حسابی و خانواده دار اونایی هم ک ...

عزیزم من جون خانوده ننداختم مگه مستقل بشه میشه به جون خانواده انداختن راه حل خواست منم بهش گفتم 

درضمن منم منظورم با دختر پسر خاصی نبود بعدم مطمئن باش کلی ادم فارغ از جنسیت مستقل شدن هدفشونم شوم و شیطانی نبوده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان پسراشم ترجیح میدن تا مجردی با خانواده باشن البته آدمای درست و حسابی و خانواده دار اونایی هم ک ...

میدونی به نظرم مشکل از اونجا شروع میشه دختر تمام راه نجاتشو تو ازدواج میبینه چیزی که تو پسرا اصلا وجود نداره و اصلا مشغولیت ذهنیشون ازدواج نیست

میدونی به نظرم مشکل از اونجا شروع میشه دختر تمام راه نجاتشو تو ازدواج میبینه چیزی که تو پسرا اصلا وج ...

ن گلم فکر میکنی

آدم خوب گیرشون بیاد فورا اقدام می کنن

مگه اینکه ازدواجی نباشه و تنوع طلب باشه ک اصلا ب درد نمیخورن

هر چیز وقت خودش خوبه

عزیزم من جون خانوده ننداختم مگه مستقل بشه میشه به جون خانواده انداختن راه حل خواست منم بهش گفتم ...

فکر کن الان پول رهن ی آپارتمان نقلی ۲۰۰ تومن ب بالاس

خرج و مخارج هم ک خودت میدونی

اگه ماشین هم بخواد ک هیچچچ

چقدررر درآمد داره ک مستقل بشه؟؟

فکر کن الان پول رهن ی آپارتمان نقلی ۲۰۰ تومن ب بالاس خرج و مخارج هم ک خودت میدونی اگه ماشین هم بخو ...

عزیزم بحث سره مستقل شدن وبه جون خانواده انداختن بود 

این یه بحث دیگه اس که اره مستقل شدن به همین راحتیا نیست