سودا82mmm مدیر عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 1044 عنوان دوس پسر... | مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 20 پست سلام بچه ها من بایه پسری دوستم به قصد ازدواج پسر خوبیه منم از ته دل عاشقشم ولی هنیشه ترس اینو دارم خانوادم بفهمن چیکار کنم نمیتونم ولش کنم 1399/08/25 | 18:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rashin_b عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 4348 این که خودش تلاش کن و زندگیشو بچرخونه فرق میکنه تا همیشه منتظر کسی باشه ما هم میتونیم مثل مردا مستق ... الان پسراشم ترجیح میدن تا مجردی با خانواده باشنالبته آدمای درست و حسابی و خانواده داراونایی هم ک خونه مجردی دارن بعضیاشون هدفای دیگه ای دارن 😐😐استقلال مالی رو میتونه خونه پدرشم داشته باشهی دختر رو ب جون خانواده ننداز گلی ❤ 🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
آیللی عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 4874 الان پسراشم ترجیح میدن تا مجردی با خانواده باشن البته آدمای درست و حسابی و خانواده دار اونایی هم ک ... عزیزم من جون خانوده ننداختم مگه مستقل بشه میشه به جون خانواده انداختن راه حل خواست منم بهش گفتم درضمن منم منظورم با دختر پسر خاصی نبود بعدم مطمئن باش کلی ادم فارغ از جنسیت مستقل شدن هدفشونم شوم و شیطانی نبوده
آیللی عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 4874 الان پسراشم ترجیح میدن تا مجردی با خانواده باشن البته آدمای درست و حسابی و خانواده دار اونایی هم ک ... میدونی به نظرم مشکل از اونجا شروع میشه دختر تمام راه نجاتشو تو ازدواج میبینه چیزی که تو پسرا اصلا وجود نداره و اصلا مشغولیت ذهنیشون ازدواج نیست
rashin_b عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 4348 میدونی به نظرم مشکل از اونجا شروع میشه دختر تمام راه نجاتشو تو ازدواج میبینه چیزی که تو پسرا اصلا وج ... ن گلم فکر میکنیآدم خوب گیرشون بیاد فورا اقدام می کننمگه اینکه ازدواجی نباشه و تنوع طلب باشه ک اصلا ب درد نمیخورنهر چیز وقت خودش خوبه 🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
rashin_b عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 4348 عزیزم من جون خانوده ننداختم مگه مستقل بشه میشه به جون خانواده انداختن راه حل خواست منم بهش گفتم ... فکر کن الان پول رهن ی آپارتمان نقلی ۲۰۰ تومن ب بالاسخرج و مخارج هم ک خودت میدونیاگه ماشین هم بخواد ک هیچچچچقدررر درآمد داره ک مستقل بشه؟؟ 🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
آیللی عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 4874 فکر کن الان پول رهن ی آپارتمان نقلی ۲۰۰ تومن ب بالاس خرج و مخارج هم ک خودت میدونی اگه ماشین هم بخو ... عزیزم بحث سره مستقل شدن وبه جون خانواده انداختن بود این یه بحث دیگه اس که اره مستقل شدن به همین راحتیا نیست