2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالت

چرا عزیزم اگه بدونی تو چه شرایطی انجام میدم نظرت عوض میشه😂من هوازی رو نیم ساعت سرکار انجام میدم خودتونو محدود نکنید توی روز به هرحال فرصت ازاد هس

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
بچه ها علت استپ وزن میدونید چیه؟ چیکار باید کرد؟رژیمی که هم ورزش داره هم کالری شمار

استپ وزن ربطی به رژیم و ورزش نداره یه دوره سه روزه رژیم سخت بگیرید صبحانه و شام طبق رژیم ناهار یه لیوان شیر یه کف دست نان و یه عدد خرما سر روز این کارو کنید از استپ خارج میشی

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
اره میدونم اگه همت داشته باشی میشه من انگیزه و اراده مو از دست دادم😳

باید بجایی برسی که از خودت بدت بیاد من دیگه اینطوری شدم از خودم بدم میومد که نمیتونستم لباسای شیکی که داشتم بپوشم 

باید بجایی برسی که از خودت بدت بیاد من دیگه اینطوری شدم از خودم بدم میومد که نمیتونستم لباسای شیکی ک ...

اصلا از نظر روانی داغونم ،،،،نمیدونم چطور مقابله کنم با نخوردن ویفر ...کلوچه شکلات😕😕

اصلا از نظر روانی داغونم ،،،،نمیدونم چطور مقابله کنم با نخوردن ویفر ...کلوچه شکلات😕😕

نخر تو خونه داشته باشی وسوسه میشی برای میان وعده میوه و خرما استفاده کن شیرینی شون باعث میشه میل به شیرینی جات کم شه

2790
2778
2791
2779
2792