2821
2789
عنوان

رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 29 پست
نخر تو خونه داشته باشی وسوسه میشی برای میان وعده میوه و خرما استفاده کن شیرینی شون باعث میشه میل به ...

دخترمو شوهرم لاغرن میخرن میریزن تو خونه منم خیلی زود وسوسه میشم من چرا انقدر بی اراده ام حتی گاهی مسخره ام میکنن 😳😳دخترم بهم میگه مامان تپلی🙄شوهرم میگه اضافه جاتت ریخته زمین😡😢

دخترمو شوهرم لاغرن میخرن میریزن تو خونه منم خیلی زود وسوسه میشم من چرا انقدر بی اراده ام حتی گاهی مس ...

واااا این جای تشویق شوهرته؟من همسرم مربی بدنسازیه ولی همیشه میگفت تو هرجور باشی دوست دارم همین باعث شد من تنبل بشم ولی دیگه تصمیم گرفتم که هرجوریه کم کنم بهشون ثابت کن که میتونی خوش اندام باشی

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دخترمو شوهرم لاغرن میخرن میریزن تو خونه منم خیلی زود وسوسه میشم من چرا انقدر بی اراده ام حتی گاهی مس ...

بهتون بربخوره 

حالا نه ابنکه برید دعواباهاشون 

نه 

امابه خودتون بیاید 

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   

از دمنوشهایی مثل زنجبیل و دارچین و چای ماسالا استفاده کنید تا یه کم بدنتون گرایش به گرمی و خشکی پیدا کنه خودبخود اشتها کمتر میشه میان وعده مثل سیب و بادام اضافه کنید تا از اشتهاتون موقع ناهار و شام کم بشه.

بهتون بربخوره  حالا نه ابنکه برید دعواباهاشون  نه  امابه خودتون بیاید

پارسال این موقع 64 کیلو بودم ،با اومدن کرونا خانه نشینی بیشتر شد ،خب ..شغلمم آشپزی شد.... همچین بی تاثیر نیست شوهرم همینجوری که هستم دوستم داره میگه خودتو اذیت نکن ولی من دوست دارم خوش تیپ تر باشم 

پارسال این موقع 64 کیلو بودم ،با اومدن کرونا خانه نشینی بیشتر شد ،خب ..شغلمم آشپزی شد.... همچین بی ت ...

خب حال دل خودتون مهمه 

اماخب واقعا شرایط سخت شده این خونه تشینی همه روچاق کرده و برای امثال من ورزش توخوته بدون هیجانه 

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
فدات عزیزم ،اگه سایت درست بود عکسمم میزاشتم ببینی ولی حیف که خرابه

بعدا خواستی بزاری تگم کن منم عکس انداممو گذاشتم تو چن تا تاپیک ندیدین اونموقع؟؟؟

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
شایدم دیدمتون ولی یادم نیست ،چشم تگ میکنم ببینی،شما که باید خیلی خوب باشی 

نه اونطوریام نیستم 4 تا اضافه دارم😂