2777
2789
بمونيم اضافه كار ميدن پنجشنبه ها معمولا ميريم ١٢ ساعت ميشه ماهي

ساعتی چند میدن عزیزم ؟

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون فوق حرفه ای عزیز من همین معمولیا رو گفتم 

فوق حرفه ای میره بالای 50 تومن دیگه! معمولی 5 تومن میگیره, زیر 5 تومن بیگاریه واقعا! ولی خب از یه جایی باید شروع کرد اولش حق ادمو میخورن ولی سابقه کار ک پیدا کنی حقوقتم میره بالاتر واسه جاهای بهتر..

فوق حرفه ای میره بالای 50 تومن دیگه! معمولی 5 تومن میگیره, زیر 5 تومن بیگاریه واقعا! ولی خب از یه جا ...

موفق باشید 

من اینجا یه دفعه گفتم به همسرم حقوق ٤٠تومنی پیشنهاد شده منو خوردن بهم هزار جور توهین کردن 

حسابدار حرفه ای زیر 15_20 تومن نمیگیره حالا بستگی به حرفه ای بودنش داره ک چقدر بره بالاتر ازین..&nbs ...

عزیزم اینی که شمامیگی حسابدار نیست مدیرمالی هست 

تا خدا با من است زمانه با من است .
خیر ولی حسابداری زیر شاخه کارش هست

اهان چون هیچ حسابداری هرچند حرفه ای هم باشه تو بگو فوق حرفه ای بترکه پنج میگیره اما مدیران مالی حقوق های عالی میگیرن

موفق باشید  من اینجا یه دفعه گفتم به همسرم حقوق ٤٠تومنی پیشنهاد شده منو خوردن بهم هزار جور توه ...

نمیدونم چرا نینی سایتیا خیلیاشون انگار از ادم بدورن دور از جون شما.. همه جور حقوقی داریم خب از 500 هزار تومن تا میلیاردی! ولی خب بعضیا نمیگنجه براشون دیگه.. 

نمیدونم چرا نینی سایتیا خیلیاشون انگار از ادم بدورن دور از جون شما.. همه جور حقوقی داریم خب از 500 ه ...

حالا نه به این سفتی ولی تو تاپیکام هست برو بخون چه حرفایی بهم زدن اصلا دهنم باز موند

مدیر مالی هم تو شرکتهای هلدینگ اینا خوب می گیره وگرنه جای دیگه نه

اره دقیقا من خودم بعد عی نرفتم بخاطر کرونا تا الان اما از ماه اینده قراره دوباره برم اما شرط سرویس رفت و برگشت گذاشتم با شنبه تا چهارشنبه حقوقم ۸تومنه 

عزیزم اینی که شمامیگی حسابدار نیست مدیرمالی هست 

عزیزم مثلا حسابدار یکی از کارخونه هایی ک بنده مشاور حقوقیشون هستم 30 و خورده ای هست, شما نمیدونم شاید نهایت تصورتون از حسابدار جمع و تفریق چارتا دونه حسابه ولی شرکت ها و کارخونه ها و.. ک بزرگ باشن و حساب های انچنانی داشته باشن حسابدار های انچنانی هم نیاز دارن, مدیر مالی هم جای خود...

عزیزم مثلا حسابدار یکی از کارخونه هایی ک بنده مشاور حقوقیشون هستم 30 و خورده ای هست, شما نمیدونم شای ...

حسابدار های کارخونه باید بهای تمام شده محاسبه کنن صورت مالی تلفیقی دارن 

خوب معلومه پول میگیرن

اره دقیقا من خودم بعد عی نرفتم بخاطر کرونا تا الان اما از ماه اینده قراره دوباره برم اما شرط سرویس ر ...

خوب ایشون هم معلوم هست دارن در مورد کارخونه های بزرگ و تولیدی و هلدینگ صحبت میکنن