2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مجردم  نه شوهر دارم نه بچه 😢

خیلی خوبه که شاغلی عزیزم چون مسئلیت دیگه ای نداری

من سه تا وروجک دارم🥰

برای همین ترجیح میدم کار بیرون نکنم ..مگر اینکه شرایطش عالی باشه

⚘خدایا شکرت❣
چرا انقدر سخت میگیرید اگر کارتون دوست ندارید بیاین بیرون عزیزم شغل برای ارامش نه سختی من دیروز ۷ ص ...

من یه شیفت میرم سرکار بعدش عین جسد له میام خونه می افتم ،یعنی میگی ول کنم؟🤣🤣

اره ،همینش سخته،ولی خو هرکاری سختی خودشو داره،عوضش ادم همش در رفت و امد نیس،ناهارت با شرکت نیس؟ اگه ...

نه نهار نميدن

پولشو ميدن

اشپز داره اگه مواد اوليه ببريم درست ميكنه ولي بخاطر كرونا من ميترسم

خیلی خوبه که شاغلی عزیزم چون مسئلیت دیگه ای نداری من سه تا وروجک دارم🥰 برای همین ترجیح میدم کار ب ...

اخي خدا نگه داره

اوهوم من تو خونه همش حوصلم سرميره

بالا گفتم حسابدارم حدودا ٣ من دوماهه شاغل شدم

خب هنوز اول راهی... صبر داشته باش. سعی کن حرفه ای بشی تا دستمزدتو خودت انتخاب کنی.

من ۸ ساله کار میکنم. ی وقتایی به بعضی شرکتا مشاوره میدم.

۴ ساعت در روز میرم مثلا. ۱ تومن میگیرم. دو تا شرکت برداشتم. رو هم رفته یک ماه رفتم مشاوره ۴۰ تومن گرفتم

ميريزن ديگه چيكاركنم اخه؟ نيروي كمكيم وصول مطالباته البته الان داريم جابجا ميشيم كار زياده

خب عزیزم حسابدار همه کارایی که گفتی رو باید انجام بده علاوه بر اینکه وصول مطالبات رو هم کسی دیگه انجام میده مدیران مالی نظارت بر حسابدار و وضعیت کلی سرکت دارن من خودم مدیرمالی هستم به کار حسابدار،سایت،ادمین ها،انباردار،نحوه قیمت گذاری ،نحوه فروش ،قیمت توافقی خرید رو همشونو خودم انجام میدم و گاهی اوقات قرارداد هاروهم خودم تمظیم میکنم که سود به نفع شرکت باشع 

تا خدا با من است زمانه با من است .
کارمند بانک هم ساعتش همینه حقوقش هم تا دو سال اول همینه به جای این حرفا تلاش کن خودت بکش بالا تا حقو ...

حسابدار حرفه ای زیر 15_20 تومن نمیگیره حالا بستگی به حرفه ای بودنش داره ک چقدر بره بالاتر ازین..