عزیزم مثلا حسابدار یکی از کارخونه هایی ک بنده مشاور حقوقیشون هستم 30 و خورده ای هست, شما نمیدونم شای ...
عزیزدلم من خودم مدیرمالی کارخونه تولیدی هستم اما جاتاجا داره مثلا تهران رو میگم حقوقی که جنوب تهران میده باحقوقی که شمال تهران داره حتی برای حسابدار ساده کلی فرقشه
حسابدار های کارخونه باید بهای تمام شده محاسبه کنن صورت مالی تلفیقی دارن خوب معلومه پول میگیرن
خب عزیزلم اول اینکه تو کل ایران بهای تمام شده رو کسایی که واقعا محاسبه میکنن انگشت شمار هستن منظورم واحدهای خدماتی هستن اما من خودم تو کارخانه تولیدی هستم بهای تمام شده رو حساب کردن خیلی سخت نیست نرم افزار فرمول میدی محاسبه میکنه بهای تمام شده رو صورت مالی تلفیقی هم فقط اسمش سخت و گنگ هست وگرنه تهیه وتنظیمش سخت نیست بنظرمن شرایط و حقوق بستگی به منطقه و محل کاری هم دارع
چقدر خوب ميشه دوخواست دوستيمو قبول كنيد كه اگه يوقت سوالي داشتم بپرسم؟ من كاراموزيمو حسابداري بازر ...
خدماتی که راحته کارش
ببین من بهت پیشنهاد میدم دوره های غیرحضوری برداری برای تمام چیزایی که گفتم و علاوه بر اون انقد مطالب گسترده و مفهمومی داره که میتونی از نت سرچ کنی و وقت بزاری و بخونی و درک کنی و مهم تر از همه تو کار استفاده کنی
ما 8تا 4هستیم همیشه، الان برای کرون گفتن 50درصد نفرات تا 2.5ولی من این هفته خیلی کار دارم باید کامل برم، خودمم رفتن رو بیشتر دوست دارم یه روز برم یه روز نرم نظم زندگیم بهم میریزه
اگه راهنمايي خواستم در مورد حسابداري كمكم ميكنيد ؟
من کم میام نی نی سایت و ازاین ماه که برم سرکار خیلی کمتر میام نمیخوام شرمندت بشم چون واقعا وقتم کمه بیام سایت اما بهت میگم هنوز خیلییییییی راه در پیش داری هرچی بیشتر بخونی کمه اگه نمیخوای تو سطح حسابدار بمونی من اصلا حسابدار نبودم از اول رفتم برای مصاحبه های مدیرمالی و پذیرش شدم یک سال تمام وقت گذاشتم تمام نرم افزارهای مالی رو یادگرفتم ،کلیات حسابداری،تحلیل های حسایداری و گزارش ها در اکسل ،و اینکه کلا مدیریت تو خونم هست هرجا برم اون قسمت رو به بهترین شکل مدیریت میکنم