2777
2789
عنوان

بابام با مامانم دعوا کرد....

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 111 پست

اخ کاش منم یه همچین کسایی داشتم کارمو میکردن

پامو مینداختم رو پام دستور میدادم😊😂😂😂😂😂😂😂

پیشاپیش معذرت میخوام بابت زبون تند و تیز و البته حق گوم...اگه دلتون رو شکستم منو ببخشید...خوشحال میشم بهم اسم پسر معرفی کنی و به تاپیکهام یه سری بزنی....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم خیلییی آدم استرسی هست تا من اینو  بهش گفتم.. به بابام گفت چرا بدون هماهنگی من میخاند برند خونه رو تمیز کنند. 

و بابامم  کلی ب مامانم فحش داد.... بعد هم غذا نخورده رفت. 

حس میکنم تقصیر من بوده که به مامانم گفتم حتما همراه بابام بره  و مواظب باشه ک عمه هام خیلیی آب نریزند. 

عذاب وجدان دارم.

لابد مامانت گفته چرا اونا رفتن تمیز کردن. تو این دوره خوبیم نمیشه کرد

همیشه نفر سوم یه رابطه شدن بد نیس، نفرسومی که وارد زندگی ما شد، همه دنیامون شد🤩🤩 و حالام منتظر نفر چهارمیم😁😁😁 
مامانم خیلییی آدم استرسی هست تا من اینو  بهش گفتم.. به بابام گفت چرا بدون هماهنگی من میخاند برن ...

چرا آب نریزن خب؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مامانم خیلییی آدم استرسی هست تا من اینو  بهش گفتم.. به بابام گفت چرا بدون هماهنگی من میخاند برن ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

خوب حالا چرا باید بره که اونا اب نریزن مگه قرار نیس خونه رو تمیز کنن. والا من حق میدم به بابات. مامانت عوض تشکرشه🤨

همیشه نفر سوم یه رابطه شدن بد نیس، نفرسومی که وارد زندگی ما شد، همه دنیامون شد🤩🤩 و حالام منتظر نفر چهارمیم😁😁😁 

بله خب به تو چه😐

تمیز میکردن میرفتین مشستین.. یا مادرت میرفت تمیز میکرد دوباره

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹

مقصر شما نیستی مادرته که قدر نمیدونه 

خواهرشوهر من واسه اثاث کشی اومد کمکم تا آخر عمر خودمو مدیونش می‌دونم 

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40