2777
2789
خاک تو مخت کنن دلت میاد منو تنها بزاری واقعا که 😢😢😢ولی با اون کاربریت آن باش همیشه ☹️

انم با اون با این یکی از دوستام پیدام کرده 

امشب میره ولی تا اون بره من نباید باشم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

واااااا دیوونه صورت به اون مااااااهی😍😍😍چرا چرتو پرت میگی عشقم😛😛 وااااای ذوق کردم واست😃😃 آخی ...

خدا مرگم بده آخه داروساز چه به من 27 سالشه بابا خیلی بزرگه 😂😂😂صداشم کلفته من میترسم ازصداش. 

آقا من چه اشتباهی کردم اومدم اصفهان برگردم شهر خودم بهتره 😐😐😐😂تازه کلاسمون حظوری نیست دوتا واحد عملی فقط همو دیدیم خدا شفاش بده اصن منو نمیشناسه 😐

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برش میگردونم بابا فردا برمیگردم الان ولی نباید باشم    

😢باش زود بیا 😍😝😝

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
😢باش زود بیا 😍😝😝

فدا مداتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عه نتونستی  بالاخره یه جا شانس آوردم 😛

همه جا شانس داری شکسته نفسی نکن گلم 😍

انم با اون با این یکی از دوستام پیدام کرده  امشب میره ولی تا اون بره من نباید باشم

باشه باشه 😢😢😢نمیخوام مشکل برات پیش بیاد گلم 😍😍😍

ببین من سرعت برگشتنم در این حده😎😎😎😎

عزیزدلمی. دوست دارم خیییلی❤️❤️😄😄😄

آفرین مارو تنها نزار 😍😍

بزار امتحان کنم @نیکی000 🤪🤪🤪

عزیزدلمی. دوست دارم خیییلی❤️❤️😄😄😄 آفرین مارو تنها نزار 😍😍 بزار امتحان کنم @نیکی000   ...

فدات شم ♥️♥️♥️ببین اون هنوز نترکیده من با این وارد عمل شدم😎😎😎😎😎

این کاربری تعطیل است همون نیکی۰ هستم