2777
2789
فدات شم ♥️♥️♥️ببین اون هنوز نترکیده من با این وارد عمل شدم😎😎😎😎😎

بله بله دیدم. ولی نی نی یارها ام دوست ندارن بترکی که نترکوندنت هنوز😃😃😃😁😁

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
بله بله دیدم. ولی نی نی یارها ام دوست ندارن بترکی که نترکوندنت هنوز😃😃😃😁😁

اون بار ک میخواستم برم نی نی یار ۵ قطعم نکرد گفت تو رو بدون رضایت نامه قطع نمیکنم😅😅😅

این کاربری تعطیل است همون نیکی۰ هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون بار ک میخواستم برم نی نی یار ۵ قطعم نکرد گفت تو رو بدون رضایت نامه قطع نمیکنم😅😅😅

اوخییی🤪🤪😁😁دیدی گفتم همه دوست دارن. 

ولی من خیلی بیشتر ازهمه دوست دارم 😃😍😍

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

گذاشتی منم صدا کن

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
😁😁😁قربونت عشقم تو داشتن تو که بععععله آخر شانسم والا😍😍

ای بابا الان هندونه ها سنگینی میکنه آجی. تو بهترین خواهر دنیایی. مرسی که هستی عشقولی خودم 😍😍😍

خدا مرگم بده آخه داروساز چه به من 27 سالشه بابا خیلی بزرگه 😂😂😂صداشم کلفته من میترسم ازصداش.  ...

دور از جون عشقم.❤

مهم دله عزیزم سن یه عدده😁😁😁

واااای عالی گفتی میترسم از صداش آییی دلم🤣🤣🤣🤣

اگه اوشونه ک دلتو ب دست میاره انشالله😁😁😁😁😁❤❤❤

اخ جانممممم فدا مدا مهربونننننن

تو مهربون تری که 😃😃😍😍😍🥰🥰😘😘😘

ای بابا الان هندونه ها سنگینی میکنه آجی. تو بهترین خواهر دنیایی. مرسی که هستی عشقولی خودم 😍😍😍

عزیز دلم😄واقعیتو گفتم عشقم.مرسی ک قابل میدونی و میگی خواهر بهم🤧🤧

واااای مرسی از این همه لططططف ک بهم داری😍😍

مرسی از تو ک افتخار دادی باهام دوستی

نه خواهری😍😍💋💋💋

دور از جون عشقم.❤ مهم دله عزیزم سن یه عدده😁😁😁 واااای عالی گفتی میترسم از صداش آییی دلم🤣🤣🤣🤣 ...

قدشو چکار کنم خیلی بلنده 190 اه من 168 ام 😐😐

بعد خیلی مغروزگره به جای اینکه به خودم بگه رفته به بابام گفته ☹️😂😂😂فقط به من تو راهرو گفت شماره باباتونو گیر آوردم، 😐😐

شادی منو کشت از بس گفت شیرین خانم ماسکتونو ببرین بالا تر 😠😠😠

عزیز دلم😄واقعیتو گفتم عشقم.مرسی ک قابل میدونی و میگی خواهر بهم🤧🤧 واااای مرسی از این همه لططططف ک ...

من ازت تشکر میکنم که تو خیلی چیزا راهنماییم کردی و همشون هم درست و منطقی بود دستت درد نکنه ❤️❤️💛💚💙💜فدات بشم من 🥰🥰🥰

قدشو چکار کنم خیلی بلنده 190 اه من 168 ام 😐😐 بعد خیلی مغروزگره به جای اینکه به خودم بگه رفته به ب ...

ای واااااای من فقط عاشق جمله ی آخرت شدم که😁😁😍😍جووووون😁😁

خوبه ک میومد مزاحم خودت میشد خوب بود😐😐😐

خونواده داره خوب شعور داره آقاست دامادمون بابا😁😁😁😁

قدشم ک جای برادری جوووون😁😁😂😂

با اجازه اسی میشه برای تاپیک آخرم گزارش بزنید ممنون میشم 🙏🌹

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!