2777
2789
خاک تو مخت کنن دلت میاد منو تنها بزاری واقعا که 😢😢😢ولی با اون کاربریت آن باش همیشه ☹️

انم با اون با این یکی از دوستام پیدام کرده 

امشب میره ولی تا اون بره من نباید باشم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

واااااا دیوونه صورت به اون مااااااهی😍😍😍چرا چرتو پرت میگی عشقم😛😛 وااااای ذوق کردم واست😃😃 آخی ...

خدا مرگم بده آخه داروساز چه به من 27 سالشه بابا خیلی بزرگه 😂😂😂صداشم کلفته من میترسم ازصداش. 

آقا من چه اشتباهی کردم اومدم اصفهان برگردم شهر خودم بهتره 😐😐😐😂تازه کلاسمون حظوری نیست دوتا واحد عملی فقط همو دیدیم خدا شفاش بده اصن منو نمیشناسه 😐

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برش میگردونم بابا فردا برمیگردم الان ولی نباید باشم    

😢باش زود بیا 😍😝😝

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
😢باش زود بیا 😍😝😝

فدا مداتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عه نتونستی  بالاخره یه جا شانس آوردم 😛

همه جا شانس داری شکسته نفسی نکن گلم 😍

انم با اون با این یکی از دوستام پیدام کرده  امشب میره ولی تا اون بره من نباید باشم

باشه باشه 😢😢😢نمیخوام مشکل برات پیش بیاد گلم 😍😍😍

ببین من سرعت برگشتنم در این حده😎😎😎😎

عزیزدلمی. دوست دارم خیییلی❤️❤️😄😄😄

آفرین مارو تنها نزار 😍😍

بزار امتحان کنم @نیکی000 🤪🤪🤪

عزیزدلمی. دوست دارم خیییلی❤️❤️😄😄😄 آفرین مارو تنها نزار 😍😍 بزار امتحان کنم @نیکی000   ...

فدات شم ♥️♥️♥️ببین اون هنوز نترکیده من با این وارد عمل شدم😎😎😎😎😎

این کاربری تعطیل است همون نیکی۰ هستم