2777
2789
یکسال ....تمام آزمایشهارو هم انجام دادیم.پاپ اسمیر.سونو .عکس رنگی.شوهرمم آز داده....دوتامون همه چیزم ...

ببین عزیزم من دوتامون مشکل داشتیم دوسال اقدام داشتم نشد قرص لتروزولو امپول اچ سی جی و ایند هم جواب نداد تا اینکه ماه اخر دکتر گفت مشکل از شوهرته برو این ماهو استراحت بده به بدنت ماه بعد بیا ای یو ای به شوهرمم دارو داد گفت خیلی زود بخواد اثر کنه بعد ۳ ماه دیگه منم بیخیال شدم اون ماهو برا بچه چون گفتم منکه حامله نمیشم ولی میدونستم تا خدا نخواد با ای یو ایم نمیشم توکل کردم به خدا اینجا شنیده بودم قرص ویتاگنوس خیلی خوبه رفتم عطاری گرفتم گفتم منکه همه کار کردم اینم روش اون ماهو اصلا سردی نخوردم رفتم سمت گرمیجات هم خودم هم شوهرم به شوهرم معجون عسل و سیاهدانه میدادم هر روز و شب شبا عرق کاسنی و سه شیره هم میخورد یه پودرم درست کردم بودم با انواع مغزیجات و زیره سیاه اویشن کوهی و اینا اون ماهو خیلی هم استغفار میگفتم از ته دلمم توکلم به خدا بود و متوسل بودم به ائمه روز ۳۶ پری بعد ۸ روز تاخیر شک کردم دیدم اینکه پریود نمیشم ولی همشم میگفتم با این همه مشکل فک نکنم حامله بشم اخرم بی بیچک زدم و خداروشکر مثبت شد اون موقع فهمیدم تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته بارداری من یه معجزه بود تا اخر عمرمم شکر گذار خدا هستم ان شاءالله خدا برا تو هم بخواد و به زودی زود حامله بشی 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم من دوتامون مشکل داشتیم دوسال اقدام داشتم نشد قرص لتروزولو امپول اچ سی جی و ایند هم جواب ن ...

خداروشکر که نتیجه گرفتی ......نمیدونم والا چی بگم 

یکسال تموم شد...هیچ کدوم مشکل نداریم یعنی همه ی آزمایشا و سونوهای منو همسرم عالی بوده ولی اینکه نمیش ...

مشکلت فقط استرسه بهش فک نکن بخدا میدونم سخته میدونم هر روز با فکر بچه بیدار میشی و هر شبت با رویای بچه میخوابی ولی یه ماهو بیخیال شو برا بچه با شوهرت رابطه نداشته باش فیلم ببین رمان بخون خودتو سرگرم  کن بعد رابططتونم حتما حتما دو ساعت بخواب که فکر و خیال نکنی خیلی موثره 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
ناامیدنباش منم درحال اقدامم اگه خواستی ببرمت یه تایپیک که راهنماییت کنن زودتربارداربشی

عزیزم منم خیلی منتظربودم ولی توکل کردم بخدا ودیگ بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه ک خودموزدم به بیخیالی باردارشدم. 

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.
بعله عزیزم جنسیتش هم دختره

به سلامتی انشاالله که سالم به دنیا بیاد وسایتون بالای سرش باشه میشه در مورد اقدامهاتون بگید چندبار بوده و چه روزهایی ازسیکلتون اقدام داشتید

به سلامتی انشاالله که سالم به دنیا بیاد وسایتون بالای سرش باشه میشه در مورد اقدامهاتون بگید چندبار ب ...

ممنون عزیزدلم. من مشکل کم کاری تیروئید داشتم چندسال وقرص مصرف میکردم اون موقع مجردبودم قبل عروسیم رفتم دکتروگفت ک دیگ تیروئدت خوب شده وداروهاروقطع کن فقط هرشش ماه یک باریه آزمایش بده. بعدازعروسیم رفتم شهرشوهرم ایناکه زیادشهرشون امکانات پزشکی خوبی نداره یعنی متخصص خوب نداره واکثردکترهاش تازه کارن. اونجاهرشش ماه یک بارآزمایش میدادم وبهم میگفتن ک خوبه تیروئیدت ومشکلی نداره منم اون‌موقع قصدبارداری نداشتم وقرص جلوگیری میخوردم بخاطراطلاعات غلطی ک داشتم قرص هاک تموم میشدومن بعدسه یاچهارروزش پریدمیشدم ازروزاول پریدی شروع میکردم به خوردن بسته جدید. تااینک بعدش طبیعی جلوگیری کردم ودیدم که سیکل هام خیلی نامنظمه وهمیشه دیرترپریدمیشم دوباره اهمیت ندادم تااینکه سه سال ازهروسیمون گذشت ومن به قصدبارداری اقدام کردم سه ماه ازاقدامم گذشت ودیدم که باردارنمیشم وی باربه طوراتفاقی دیدم سینم ازش ترشح میادبیرون مث شیررفتم دکترودکتراحمق بهم ویتامین ای دادوگفت کیست های ریزداره سینت ومشکل جدی نیست. تااینکه چندماه ازاقدامم گذشت واومدم شهرمامانم اینارفتم دکتربراسینه هام ودکترآزمایش نوشت برام وگفت که تاترشح سینه هات خوب نشه باردارنمیشی وی سری داروبرام نوشت من داروهاروکه خوردم ترشح سینه هام قطع شدولی همچنان باردارنمیشدم. تااینکه ازشهرشوهرم اینابخاطرکارش اومدیم اصفهان ومن وقتی دیدم بازم باردارنمیشم وترشح سینه هام داروهاروکه تموم کنم برمیگرده تصمیم گرفتم ک برم اصفهان پیش ی دکترخوب. وقتی رفتم اینجادکتربرام آزمایش تیروئید نوشت وقتی جوابشوبردم براش گفت ک پرولاکتینت بخاطرکم کاری تیروئید بالاس وسونوم کرد گفت مشکل پلی کیستیک داری وکیست های بزرگ خلاصه کلی داروبهم دادتامشکلاتم حل شدوبراپرولاکتینم درکنارقرص تیروئید ی سری قرص دیگ نوشت که خداروشکرخوب شد. برامشکل پلی کیستیک هم متفورمین خوردم وکلی داروهای دیگ تااینک قاعدگی هامم بالاخره منظم شد. دوماه بعدازمنظم شدن قاعدگی هام کلومیفن خوردم ولی باردارنشدم. حتی ماه دوم هم آمپول اچ سی جی زدم ولی بازم باردارنشدم تااینک ک دیگ کلاناامیدشده بودم ودیگ دلموزدم به دریاوگفتم بیخیال باردارهم نشدم که نشدم اینهمه ادم بدون بچه هست منم یکی مث اونا. اماهمون ماه هم ی بسته قرص کلومیفن داشتم خونه وازروزپنجم سیکلم همینجوری الکی درعین ناامیدی سه روزخوردم ازشون روزی دوتا تااینک ی مشکلی برامامانم پیش اومدومجبورشدم برم خونشون یه یک هفته ای بمونم وبقیه قرص های کلومیفن روهم نخوردم تابستش تموم بشه بعدازاینک ازخونه مامانم اینااومدم خونه خودمون میشدتفریبابعدازروزای تخمک گذاریم وبخاطرهمون ناامیدی ک بت گفتم هم دیگ تست تخمک گذاری نزدم وهمینجوری اقدام داشتیم بدون برنامه ولی اقداممون تقریباهرشب بودبخاطرگرم مزاجی همسرم🤦‍♀️😂تااینک موعدم شدودیدم پریدنشدم بعدازدوروزتاخیرتست زدم ومثبت شد. ببخش خیلی طولانی شدولی کامل برات گفتم ک بدونی ادم هروقت به بارداری فک نکنه وبیخیالش بشه دقیقاهمون ماه باردارمیشه

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.
ممنون عزیزدلم. من مشکل کم کاری تیروئید داشتم چندسال وقرص مصرف میکردم اون موقع مجردبودم قبل عروسیم رف ...

ممنون از توضیحاتتون منم هیچ مشکلی ندارم فکر کنم به خاطر اینکه خیلی بهش فکر میکنم اینطور شده