ببین عزیزم من دوتامون مشکل داشتیم دوسال اقدام داشتم نشد قرص لتروزولو امپول اچ سی جی و ایند هم جواب نداد تا اینکه ماه اخر دکتر گفت مشکل از شوهرته برو این ماهو استراحت بده به بدنت ماه بعد بیا ای یو ای به شوهرمم دارو داد گفت خیلی زود بخواد اثر کنه بعد ۳ ماه دیگه منم بیخیال شدم اون ماهو برا بچه چون گفتم منکه حامله نمیشم ولی میدونستم تا خدا نخواد با ای یو ایم نمیشم توکل کردم به خدا اینجا شنیده بودم قرص ویتاگنوس خیلی خوبه رفتم عطاری گرفتم گفتم منکه همه کار کردم اینم روش اون ماهو اصلا سردی نخوردم رفتم سمت گرمیجات هم خودم هم شوهرم به شوهرم معجون عسل و سیاهدانه میدادم هر روز و شب شبا عرق کاسنی و سه شیره هم میخورد یه پودرم درست کردم بودم با انواع مغزیجات و زیره سیاه اویشن کوهی و اینا اون ماهو خیلی هم استغفار میگفتم از ته دلمم توکلم به خدا بود و متوسل بودم به ائمه روز ۳۶ پری بعد ۸ روز تاخیر شک کردم دیدم اینکه پریود نمیشم ولی همشم میگفتم با این همه مشکل فک نکنم حامله بشم اخرم بی بیچک زدم و خداروشکر مثبت شد اون موقع فهمیدم تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته بارداری من یه معجزه بود تا اخر عمرمم شکر گذار خدا هستم ان شاءالله خدا برا تو هم بخواد و به زودی زود حامله بشی