یکسال ....تمام آزمایشهارو هم انجام دادیم.پاپ اسمیر.سونو .عکس رنگی.شوهرمم آز داده....دوتامون همه چیزم ...
ببین عزیزم من دوتامون مشکل داشتیم دوسال اقدام داشتم نشد قرص لتروزولو امپول اچ سی جی و ایند هم جواب نداد تا اینکه ماه اخر دکتر گفت مشکل از شوهرته برو این ماهو استراحت بده به بدنت ماه بعد بیا ای یو ای به شوهرمم دارو داد گفت خیلی زود بخواد اثر کنه بعد ۳ ماه دیگه منم بیخیال شدم اون ماهو برا بچه چون گفتم منکه حامله نمیشم ولی میدونستم تا خدا نخواد با ای یو ایم نمیشم توکل کردم به خدا اینجا شنیده بودم قرص ویتاگنوس خیلی خوبه رفتم عطاری گرفتم گفتم منکه همه کار کردم اینم روش اون ماهو اصلا سردی نخوردم رفتم سمت گرمیجات هم خودم هم شوهرم به شوهرم معجون عسل و سیاهدانه میدادم هر روز و شب شبا عرق کاسنی و سه شیره هم میخورد یه پودرم درست کردم بودم با انواع مغزیجات و زیره سیاه اویشن کوهی و اینا اون ماهو خیلی هم استغفار میگفتم از ته دلمم توکلم به خدا بود و متوسل بودم به ائمه روز ۳۶ پری بعد ۸ روز تاخیر شک کردم دیدم اینکه پریود نمیشم ولی همشم میگفتم با این همه مشکل فک نکنم حامله بشم اخرم بی بیچک زدم و خداروشکر مثبت شد اون موقع فهمیدم تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته بارداری من یه معجزه بود تا اخر عمرمم شکر گذار خدا هستم ان شاءالله خدا برا تو هم بخواد و به زودی زود حامله بشی
بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
یکسال تموم شد...هیچ کدوم مشکل نداریم یعنی همه ی آزمایشا و سونوهای منو همسرم عالی بوده ولی اینکه نمیش ...
مشکلت فقط استرسه بهش فک نکن بخدا میدونم سخته میدونم هر روز با فکر بچه بیدار میشی و هر شبت با رویای بچه میخوابی ولی یه ماهو بیخیال شو برا بچه با شوهرت رابطه نداشته باش فیلم ببین رمان بخون خودتو سرگرم کن بعد رابططتونم حتما حتما دو ساعت بخواب که فکر و خیال نکنی خیلی موثره
بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔