2777
2789

من که فوبيا را رد کردم . مخصوصا دیروز 😔😔😔😔ولی 

ان  شالله تنت همیشه سالم باشه خدا کنارته 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم،اول از همه خودت رو عقیقه کن.

بعد هم صدقه بده

ان شاءالله، حالت بهتر بشه

عزیزم،این ترس زیاد ،حمله های شیطانه

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
چند ماهه دیگه بریدم

الان برا همه همین .هست خدا بزرگه بسپار خودت را و خانواده .... دست امام رضا ....

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

فوبیای کرونا داری؟؟ من که آره، دارم روانی میشم یه چیزو صد بار میشورم باز باور نمیکنم تمیز شده، گوشیمو با الکل ضد عفونی میکنم باز باور نمیکنم تمیزه، عصبی شدم، رفتم لباس رو طناب بندازم یکیش از دستم افتاد میخواستم از ناراحتی سکته کنم😭😭😭

فوبیای کرونا داری؟؟ من که آره، دارم روانی میشم یه چیزو صد بار میشورم باز باور نمیکنم تمیز شده، گوشیم ...

من فوبیای بیماری های مزمنو دارم بیماری قلبی مخصوصا

مادرم ناخناش سفید شده همش میترسم

براشون صدقه بزار

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
چند سالته؟ خانم هستی؟

اره عزیزم بیست سالمه یه سالت عروسی کردم سه ماهه زایمان کردم نینیم فوت شد شوهرمم بیماره نه ماهه حالذ همش میترسم یه اتفاق دیگه واسه اطرافیانم بیفته مخصوصا مادرم

اره عزیزم بیست سالمه یه سالت عروسی کردم سه ماهه زایمان کردم نینیم فوت شد شوهرمم بیماره نه ماهه حالذ ...

حتما به مشاور مراجعه کن منم چند سال پیش این بیماری داشتم اما با مشاوره  وانجام مراقبه ومدیتیشن خیلی بهتر شدم

حتما به مشاور مراجعه کن منم چند سال پیش این بیماری داشتم اما با مشاوره  وانجام مراقبه ومدیتیشن ...

رفتم فایده نداش چون واقعا همش مشکل پشت مشکل براپ پیش میاد

رفتم فایده نداش چون واقعا همش مشکل پشت مشکل براپ پیش میاد

ببین مراقبه ومدیتیشن بلدی ؟ اگر بلد نیستی بزن گوگل مراقبه دوقلب انجام بده حتما تا ۴۰ روز انجام روزی ۲۰ دقیقه وقت تو میگیره اما عالیه اگر تلگرام داری سرچ بزن کانال تجسم  خلاق دکتر آرام اون تو کانالش این مراقبه رو داره وبه صورت دسته جمعی هرشب انجام میدن البته خودت تکی هم میتونی انجام بدی وانرژی های منفی ازت دور میشه با مراقبه اگر کلاس یوگا هم شهر تون دارین بعد از کرونا میتونی بری