مهوش۱۳۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 904 عنوان فیبروم 358 بازدید | 28 پست خانم ها داشتن یک فیبروم کوچک در رحم میتونه مشکل ساز باشه؟مانع حاملگی هست؟ 1399/08/25 | 10:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92916 لعنت به فیبروم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
تنهایایران عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 852 نه من خودم دارم دوتا بچه هم دارم. منم دو تا داشتم و دارم و باردارم
tahamamanee عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 2864 سلام من رحمم پرازفیبرومه دوبارسقط کردم ک دکتراگفتن ربطی به به فیبرومت نداره رفتم دکترک جراحیش کنم چون عادتهای سنگینی داشتم اذیت بودم گفت باردارشو همراه باسزارین برش میدارم حالاک باردارشدم دکاربهم میگه فیبرومت بزدگ شده واحتمال زایمان زودرس داری خیلی نگرانم برام دعاکن😢...ولی شمانترس یه دونه اصلا اصلاخطرناک نیست
مهوش۱۳۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 904 ولی برو دکتر اخه اینکه کجای رحم باشن مهمه. دقیقا !سونو فقط نوشته فیبروم کوچک رحمی در پشتیه همچین چیزی
vahar عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 2533 دقیقا !سونو فقط نوشته فیبروم کوچک رحمی در پشت یه همچین چیزی برا من نوشته بود جدار خلفی رحم.
مهوش۱۳۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 904 آخه چند سال بود سونو نکرده بود.قبلش سونو دیگه ای گفت پلی کیستیک هستی حالا این سونو گفت اصلا پلی کیستیک نیستی فیبروم کوچیک داری.خیلی سردرگم شدم
vahar عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 2533 آخه چند سال بود سونو نکرده بود.قبلش سونو دیگه ای گفت پلی کیستیک هستی حالا این سونو گفت اصلا پلی کیست ... نگران کننده نیست خواهرمم داره بچه هم اورده
مهوش۱۳۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 904 برا من نوشته بود جدار خلفی رحم. اره فور کنم منم همین باشه
مهوش۱۳۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 904 خدا رو شکربرم دکتر پرولاکتین هم بالا بوده.۳۵اون هم مانع بارداری هست