2821
2789

بله عزيزم من۱سال ونیم پیش فهمیدم فیبروم دارم بخاطر همین باردار نمی‌شدم،دکتر بهم گفت بايدعمل کنی تاخارجش کنيم،عمل کردم امابعد۴ماه ازعملم دوباره‌ برگشت،يکی ازاقوام مون یه طب سنتي تومشهد روبهم معرفي کردن که بعد ويزيت بهم دارودادن،۶ماه داروگياهي خوردم بعد۶ماه کلافیبرومم ازبین رفت،الانم ۱سال هست که دیگه دارو مصرف نمی‌کنم و دوماهه باردارم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله عزيزم من۱سال ونیم پیش فهمیدم فیبروم دارم بخاطر همین باردار نمی‌شدم،دکتر بهم گفت بايدعمل کنی تاخا ...

یعنی سونوی جدیدی گرفتید که فیبروم نداشتید؟ خداراشکر.

امکانش هست به منم معرفی کنید. من فقط واسه قطع خونریزی جوشانده زرشک میخورم. دوماهی دارو هم خوردم ولی بهتر نشد.

یعنی سونوی جدیدی گرفتید که فیبروم نداشتید؟ خداراشکر. امکانش هست به منم معرفی کنید. من فقط واسه قطع ...

عزيزم درخواست دوستی دادم قبول کن تا شماره تماس‌ شون رو برات بفرستم‌ که خودت باهاشون صحبت کنی شاید شرایط شما با من فرق داشته باشه 

سلام عزیزم میشه بگی کجا رفتی تو مشهد؟ 

عزیزم من حضوری نتونستم برم، آخه ساکن اصفهان هستم 

ویزیت آنلاین برام انجام‌ دادن،سونوگرافی و آزمایشاتم رو فرستادم براشون و ويزيت آنلاین شدم

یعنی سونوی جدیدی گرفتید که فیبروم نداشتید؟ خداراشکر. امکانش هست به منم معرفی کنید. من فقط واسه قطع ...

سلام عزیزم خوبی  منم فیبروم داشتم دقیقا سر خونریزیم خیلی اذیت میشدم ولی الان درمان شدم طب سنتی جواب داده ب من ، خداروشکر الان دوماهه  باردارم

😌🙂

بله عزيزم من۱سال ونیم پیش فهمیدم فیبروم دارم بخاطر همین باردار نمی‌شدم،دکتر بهم گفت بايدعمل کنی تاخا ...

عزیزم چه داروهای مصرف کردی؟؟؟

تو رو خدا زود جواب بده، حالم اصلا خوب نیست

منم فیبروم دارم