2777
2789
عنوان

کم خونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 47 پست
آزمایشگاه رفتنه ک خطرناک تر بوده  شیلد بزن ماسک بزن دستکش بپوش  برگشتی هم لباساتو بریز م ...

شما درست میگید؛من شب ها خوابم نمیبره دو سه هفته پیش یه روز صبحی که از شب قبلش خوابم نبرده بود حالم بد شد تنگی نفس و تپش قلب و اینا رفتم اورژانس گفت خانم هیچیت نیست حتی فشار هم بالا پایین نشده!!فقط گفت احتمالا کم خون باشی همون روز آزمایش هم دادم

ولی الان واقعا میترسم دوباره برم تو اون اورژانس دفعه پیش مجبورا رفتم

کاربری سومم   
من کم خوابیم ماله افسردگیم و اعصابم هست...شما شاید ساعتای خوابت تغییر کرده و نشکل درونی ای نداشته با ...

من تو این چند سال متاسفانه چن تا عزیز و از دست دادم و مشکل اعصاب و افسردگی هم دارم

کاربری سومم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما درست میگید؛من شب ها خوابم نمیبره دو سه هفته پیش یه روز صبحی که از شب قبلش خوابم نبرده بود حالم ب ...

خب برو جای دیگه آز بده جواب بگیر 

یا اگر قبول میکنن بگو جواب رو برات پست کنن هزینشو بدا

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
اتفاقا ارده و شیره ام میخورم...با این ک جوش میزنم ولی مجبورم..طبعم سرده متاسفانه...الان ۶ ماهه اقدام ...

حالا وقت  داری ولی ریشه تمام بیماریها از سردیه همین لبنیات زیادی ک میخوری باعث غلبه بلغم میشه طبعت سرد و تر میشه یه مدت لبنیات نخور بی حسی و ضعیفی و تنبلیتم مال غلبه بلغمه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
شما درست میگید؛من شب ها خوابم نمیبره دو سه هفته پیش یه روز صبحی که از شب قبلش خوابم نبرده بود حالم ب ...

حتما یه دکتر اعصاب برو مال اعصابت بوده .خدا صبرت بده من پارسال پدر بزرگمو از دست دادم هنوزم ریلکس نشدم داغش مث روز اول تازست

جواب و دادم مادرم گرفت؛ فقط نبردم به دکتر نشون بدم

خب ببر باور کن هیچی نمیشه ببر پیش یه دکتر داخلی 

مطب ها شلوغ نمیشن معمولا

حالا وقت  داری ولی ریشه تمام بیماریها از سردیه همین لبنیات زیادی ک میخوری باعث غلبه بلغم میشه ط ...

اره دکتر طب سنتیم دقیقا همینا رو کفت...متاس۴انه انقدم ماست و شیر دوست دارم ک نگو...الانم دارم درمان میکنم که حداقل سردیم کم بشه..مردم بس ک دمنوش گرم خوردم مخصوصا اویشن و رازیانه...ولی مجبورم

آره باید برم ولی آخه تو این کرونا

به نظر من برو چون خودمم دارم میرم چون اعصاب واقعا روی حسمتم تاثیر میداره..الان من سه ساله مشکل معده و روده دارم تازه یک ماه پیش فهمیدم ک ماله افسردگیمه...و خدای نکرده دکتر گفت ممکنه حالت ارثی بشه و به بچت سرایت کنه اگه باردار بشی...به خاطر همین با رعایت بهداشت میرم...

به نظر من برو چون خودمم دارم میرم چون اعصاب واقعا روی حسمتم تاثیر میداره..الان من سه ساله مشکل معده ...

وای باورت نمیشه اگه بهت بگم منم مشکل معده دارم!

دکترم رفتم دارو هم داده مصرف کردم ولی خوب نشدم

کاربری سومم   
اره دکتر طب سنتیم دقیقا همینا رو کفت...متاس۴انه انقدم ماست و شیر دوست دارم ک نگو...الانم دارم درمان ...

یبار ک شیر و ماست بخوری اون دمنوش هارو بی فایده کردی

وای باورت نمیشه اگه بهت بگم منم مشکل معده دارم! دکترم رفتم دارو هم داده مصرف کردم ولی خوب نشدم

خوب پس حتما یه مشاور برو...چون اگر بمونه باید بری پیش روانپزشک که من الان دارم میرم..متخصص اعصاب و روان...و دارم قرص مصرفم میکنم و بهم گفته نباید فعلا باردار بشی...خیلی بده افسردگی...حرفمو حدی بگیر و برو حتما نذار کهنه بشه وگرنه زندگیت جهنم میشه برات ...زندگی من که داشت به آخ  میرسید خدا کمکم کرد ...

یبار ک شیر و ماست بخوری اون دمنوش هارو بی فایده کردی

سعی میکنم نخورم..دکتر طب سنتیه میگفت حداقل یک ماه لب نزن به لبنیات و سردیجات ولی خوب اونا رو میشه نخورد اما غدا رو جیکار کنم؟اونام سردن بدبختی...