2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه ازعلایم بارداری تون بگین واینکه قبل موعدتون لکه جا یگزینی داشتین یابعدموعدتون؟؟

من علائمم با پریودم تقریبا مثل همه ،درد سینه و البته نوک سینه،تکرر ادرار،یکم کمردرد،الان فقط درد سینه و تکرر ادرار حتی توی شب،غذام کم شده یهو دو لقمه ک میخورم فقط اوق میزنم ،دو بارم گلاب ب روت بالا آوردم،آره قشنگ ۵هفتم ک لک قاطی ترشح دیدم هر ب چند روز ،حتی یه بار چند قطره کوچیک خون افتاد،اما دیگه ندیدم تا پریروز ک فک کنم بخاطر رابطه باز یکم دیدم

من علائمم با پریودم تقریبا مثل همه ،درد سینه و البته نوک سینه،تکرر ادرار،یکم کمردرد،الان فقط درد سین ...

لک هاتو ن قهوه ای هستش من دوروز ازموعدم گذشته یه لک قهوه ای دیدم در ش کم وسینه و کمردارم ازدیشب هی میگم پری میادولی نیومده سردردم دارم دوروزه غذاهم یکی دولقمه میخورم کلا اشتهاندارم یه دونه بی بی چک داشتم اونم خراب بود اصلا خط ننداختش

دل‌درد و کمردرد داشتم مثل حالتی که قبل از پریودی هست و ترشحم زیاد شده بود و نوک سینه هام هم درد میکر ...

منم همین حالتارو دارم یعنی میشه منم مامان شم، دوروز ازموعد م گذشته ازمایش بدم نشون میده؟؟یاصبرکنم

لک هاتو ن قهوه ای هستش من دوروز ازموعدم گذشته یه لک قهوه ای دیدم در ش کم وسینه و کمردارم ازدیشب هی م ...

آره قهوه ای،بعضی وقتا اندازه یه تار مو قاطی ترشح بود،هر بار میرفتم دسشویی و میومدم ب شوهرم میگفتم خون دیدم ،اصن خیلی حالم بد بودا،خب تجربه اولمه،آزمایشم نرفتم هنوز،

یه چند روز رعایت کن چیز سنگین برندار حتما حامله ای،😍