2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه ازعلایم بارداری تون بگین واینکه قبل موعدتون لکه جا یگزینی داشتین یابعدموعدتون؟؟

من علائمم با پریودم تقریبا مثل همه ،درد سینه و البته نوک سینه،تکرر ادرار،یکم کمردرد،الان فقط درد سینه و تکرر ادرار حتی توی شب،غذام کم شده یهو دو لقمه ک میخورم فقط اوق میزنم ،دو بارم گلاب ب روت بالا آوردم،آره قشنگ ۵هفتم ک لک قاطی ترشح دیدم هر ب چند روز ،حتی یه بار چند قطره کوچیک خون افتاد،اما دیگه ندیدم تا پریروز ک فک کنم بخاطر رابطه باز یکم دیدم

من علائمم با پریودم تقریبا مثل همه ،درد سینه و البته نوک سینه،تکرر ادرار،یکم کمردرد،الان فقط درد سین ...

لک هاتو ن قهوه ای هستش من دوروز ازموعدم گذشته یه لک قهوه ای دیدم در ش کم وسینه و کمردارم ازدیشب هی میگم پری میادولی نیومده سردردم دارم دوروزه غذاهم یکی دولقمه میخورم کلا اشتهاندارم یه دونه بی بی چک داشتم اونم خراب بود اصلا خط ننداختش

دل‌درد و کمردرد داشتم مثل حالتی که قبل از پریودی هست و ترشحم زیاد شده بود و نوک سینه هام هم درد میکر ...

منم همین حالتارو دارم یعنی میشه منم مامان شم، دوروز ازموعد م گذشته ازمایش بدم نشون میده؟؟یاصبرکنم

لک هاتو ن قهوه ای هستش من دوروز ازموعدم گذشته یه لک قهوه ای دیدم در ش کم وسینه و کمردارم ازدیشب هی م ...

آره قهوه ای،بعضی وقتا اندازه یه تار مو قاطی ترشح بود،هر بار میرفتم دسشویی و میومدم ب شوهرم میگفتم خون دیدم ،اصن خیلی حالم بد بودا،خب تجربه اولمه،آزمایشم نرفتم هنوز،

یه چند روز رعایت کن چیز سنگین برندار حتما حامله ای،😍