2777
2789
عنوان

صفر۲۱

268 بازدید | 19 پست

خیلی چرته خیلیییییی

اصلا همه ی تصوراتم ازش خراب شد

تبلیغ کردنی خوشال بودم گفتم اخ جون فیلم جواد رضویان اینا حتما نگا کنیم ولی حالا همچین زدن تو ذوقمون با این فیلم چرتشون

کارگردانی و نویسندگی صفر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرکاریه..کلا

اره دقیقا

من هرچی گذشت گفتم این قسمتم ببینم شاید خوب شه این قسمتم شایددد.. که دیگه الان دیگه چند وقته کلا نگا نمیکنم

خسته شدم بس که بی مزه بود

قیلم به این مزگی ندیده بودم تو عمرم

وای منم بیست بار اینترنتی از اول نگاش کردم که سر در بیارم ازش ولی خیلی چرت بود اصلا نمیفهمی کی به کی ...

وای چطوری تونستی چن بار نگاش کنی

من همون یبارم بزور نگا میکردم هر قسمتو

اره دقیقا من هرچی گذشت گفتم این قسمتم ببینم شاید خوب شه این قسمتم شایددد.. که دیگه الان دیگه چند وق ...

اینا فقط بدرده.مهران مدیری میخورن..خودشون نمیتونن کارگردانی کنن

کاربراقا هستم
وای چطوری تونستی چن بار نگاش کنی من همون یبارم بزور نگا میکردم هر قسمتو

گفتم شاید من نفهمم بذار با دقت تر نگاه کنم ولی اصلا دری5 از یه سر سوزن درک اصلا نتونستم درک کنم فیلمو

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
اینا فقط بدرده.مهران مدیری میخورن..خودشون نمیتونن کارگردانی کنن

مهران مدیری ام جدیدا فیلم نمیتونه بسازه در حاشیه شو دیدیم همه ی اینام بازیگراش بودن ولی اونم دقیقا مث همین بود هیچکی نگا نمیکرد

گفتم شاید من نفهمم بذار با دقت تر نگاه کنم ولی اصلا دری5 از یه سر سوزن درک اصلا نتونستم درک کنم فیلم ...

من فقط اخرش که بچه هه حرف میزنه میفهمم موضوع فیلم چی بوده وگرنه از خود فیلم نمیفهمم     

من که اصن نگاه نکردم پایتختو میبینم برا دِوازدهمین بار😁

خداییش پایتختم فیلمه صفر۲۱ هم

پایتختو بعد صدبارم ببینی بازم جدید و جذابه

کار خوبو تو کردی منم پشیمونم چرا بجای پایتخت وقتمو تلف کردم فیلم شبکه سه رو دیدم 

خداییش پایتختم فیلمه صفر۲۱ هم پایتختو بعد صدبارم ببینی بازم جدید و جذابه کار خوبو تو کردی منم پشیم ...

وای فقط پایتخت نون خ کارای رضا عطاران خوبه

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا.