asalljon مدیر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 4188 عنوان صفر۲۱ | مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 19 پست خیلی چرته خیلییییییاصلا همه ی تصوراتم ازش خراب شدتبلیغ کردنی خوشال بودم گفتم اخ جون فیلم جواد رضویان اینا حتما نگا کنیم ولی حالا همچین زدن تو ذوقمون با این فیلم چرتشونکارگردانی و نویسندگی صفر 1399/08/25 | 07:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asalljon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 4188 وای فقط پایتخت نون خ کارای رضا عطاران خوبه اره دقیقا 👍
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16949 من که کلا فیلم نمیبینم.تلویزیونمون خاموشه همشگاهی ماهواره اهنگ فقط😑 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
asalljon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 4188 من که کلا فیلم نمیبینم.تلویزیونمون خاموشه همش گاهی ماهواره اهنگ فقط😑 چجوری میتونه من همه ی فیلمارو نگاه میکنم حتی اگه نگاهمم نکنم تلویزیونو روشن میزارم نمیتونم خاموش کنم دلم میگیره
پانیذ999 عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 6905 من فقط اخرش که بچه هه حرف میزنه میفهمم موضوع فیلم چی بوده وگرنه از خود فیلم نمیفهمم ... عههه منم اصلا گوش نمیدم اونو😂😂😂😂😂 نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16949 چجوری میتونه من همه ی فیلمارو نگاه میکنم حتی اگه نگاهمم نکنم تلویزیونو روشن میزارم نمیتونم خاموش کنم ... اصلا گاهی یه هفته هم میشه که روشن نمیشه😅مگه اینکه شوهرم شبا یکی دو ساعتی روشن کنهیه مدت ماهواره فیلماشو میدیدم.اونم در حد یه هفته بود😁ایرانیا رو که از سال ۹۳ دیگه ندیدم هیچکدومو.فقط گاندو بود چی بود اونو دیدم چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون