2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 5361 بازدید | 419 پست
این ک خودشو زده ب اون راه😐

بنظرم دستش زیر سنگه از یه ور  تماس و چتش کنترل میشه نمیتونه جیک بزنه از اینورم دغدغه رسیدن به کرسی ریاست یکم به زمان نیاز داره تا خودش رو جمع جور کنه بذار آبها از آسیاب بیفته سرش خلوت شه ببین چطور میشه الان زوده برای نتیجه گیری یه طرفه به قاضی نرو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا محافظه کار میشه 

نمیدونم چرا سپیده به مقدار همدلی باهاش از خودش نشون نمیده... واقعا مرد اینجور وقتا نیاز به درک شدن داره... این دختر ما فقط به خواسته دل خودش نگاه میکنه و یه نگاه به طرف و شرایطش نمیندازه..

سپیده جان ببین یه مثالی برات بگم چندین سال پیش دوسته من با پسر همسایه ی مادربزرگش مدتهای مدید با هم تیک میزدن پسره اسمون جل بودا

ولی جالبه پسره وقتی دوستم رو همراه با مادرش  میدید اصلا به حسابشونم نمیاورد اخم میکرد چه جور انگار دشمن خونیش باشه که چی بشه مبادا مادره بویی ببره یا تابلو بشه تو آپارتمان میون در و همسایه 

حالا این قاضیمونم بعضا گاهی اوقات میره تو قیافه نگاه نمیکنه زود رد میشه بخاطر جو سیستم کاریتون هست خلاصه تو دستگاه قضایی هستین همه چی جیک و پوکتون داره رصد میشه از چت واتساپ که میگید تا شنود تلفنی اون یه وقتهایی یادش میره از حد میگذره یهو یادش میاد میره تو غار خودش

یکم فرصت بده زود شیون سر نده که دوماه دیگه همه چی تموم میشه چرا تموم شه مگه قراره نفخ صور بشه همه بمیریم ؟ فوقش از ریاست برکنار شد باز شمای سپیده نامی وجود داری براش

نمیدونم چرا سپیده به مقدار همدلی باهاش از خودش نشون نمیده... واقعا مرد اینجور وقتا نیاز به درک شدن د ...

مردا فقط دوست دارن یکی درکشون کنه بفهمتشون هرچند خودشونم یکی رو واقعا دوست داشته باشن خیلی صبوری میکنن و درک میکنن حالا هرچقدر طرف گازشون بگیره

الان تو قضیه اینا یه جاهایی قاضی خیلی نسبت به سپیده مدارا و فهم و حس درک رو داشت

چتهای اخر شبش همه بهونست ساعت یازده دوازده شب چه دغدغه کاری وجود داره جز دلتنگی و همصحبتی با یه نفر که حس خوبی بهش داریم

فقط چون دستش زیر سنگه اون چیزا رو میگه تو چت من قبلا میگفتم یکم بحث چت کش بده ببر به سمت و سوی دیگه ولی الان با این چیزایی که گفتی همون هم تیپی که خودش حرف میزنه حرف بزن  پس همه اون حرفهای بیت رهبری و این چیزا همه رد گم کنی بود

چتهای اخر شبش همه بهونست ساعت یازده دوازده شب چه دغدغه کاری وجود داره جز دلتنگی و همصحبتی با یه نفر ...

این هفته بهره وریو ریختن. دو هفته پیش دیدم رییس بهم گفت بهره وریت خیلی خیلی کمه

پریروز دیدم مالیمون ز زد. گفت شماره کارتتو بده رییس ی مبلغ جداگانه ای برای شعبه شما در نظر گرفت. هم برای من هم برای مدیر ی مبلغی  جدا از اون بهره وری ریخت 

این هفته بهره وریو ریختن. دو هفته پیش دیدم رییس بهم گفت بهره وریت خیلی خیلی کمه پریروز دیدم مالیمون ...

دیشب بهش اینو پیام دادم

[۱۱/۲۲،‏ ۲۲:۵۶] سپیده: سلام، شب شما بخیر باشه

جناب رییس بابت تمام توجهات مالی اخیرتون به همه ی همکارا تشکر میکنم
[۱۱/۲۲،‏ ۲۲:۵۶] سپیده: با اجازه ی شما این وجهی هم که الان دوباره برام واریز شد ، به همکاران شعبه x اختصاص پیدا کنه

[۱۱/۲۲،‏ ۲۳:۵۶] رییس: سلام
[۱۱/۲۳،‏ ۰:۰۱] رییس: ممنونم
حق شماست.
شب به خیر🙏

[۱۱/۲۳،‏ ۹:۳۷] سپیده: صادقانه و بی تعارف عرض کردم

[۱۱/۲۳،‏ ۱۵:۲۳] رییس: آنها به اندازه ی کافی گرفتند

[۱۱/۲۳،‏ ۱۸:۳۹] سپیده: ممنونم

۴ حرفه

خوب فالتو گرفتم الان میگم ولی امروز ندیدیش درسته؟ 

جواب فالت دلتنگی و دوری بودیعنی الان حسش دلتنگی از دوریه... برام عجیب بود چون این فال معمولا چندتا جواب میده ولی در این مورد فقط دلتنگی از دوری اومد