2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 5361 بازدید | 419 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون سمت فقط چند ماه باید مکاتبه کنم تا بدن بهت گفتم من واقعا دیگه نمیدونم... گفت دلیل اصرار ب رفتن ...

سپیده دلیل اینکه بهش گفتی نمیخوام تو زمان ریاستت باشم چیه من متوجه نشدم

بودن تو دلیل نمی‌خواهد؛ تو خودت دلیل بودنیبودن من را دلیل باش.
سپیده دلیل اینکه بهش گفتی نمیخوام تو زمان ریاستت باشم چیه من متوجه نشدم

اینکه اگه قبل ریاستش بهم نگه دیگه هیچ وقت نمیگه

بخاطر همین من برم پی زندگیم

میخاستم دور باشم ازش

اینکه اگه قبل ریاستش بهم نگه دیگه هیچ وقت نمیگه بخاطر همین من برم پی زندگیم میخاستم دور باشم ازش

واااای ببین تا کجاها فکرات کشیده شده دختر خوب آخه مگه هرکی رئیس بشه دل نداره آخرش باید زن بگیره 

اینکه اگه قبل ریاستش بهم نگه دیگه هیچ وقت نمیگه بخاطر همین من برم پی زندگیم میخاستم دور باشم ازش

سریع نزن به جاده خاکی ممکنه رییس بشه بعد بگه ممکنه اصلا رییس نشه بعدش بگه 

مردا علم غیب که ندارن شاید واقعا نگرفته

سریع نزن به جاده خاکی ممکنه رییس بشه بعد بگه ممکنه اصلا رییس نشه بعدش بگه  مردا علم غیب که ندا ...

دقیقا 

بخدا ب عینه دیدم هاااا مردا باید قشنگ حالیشون کنی و درست اشاره کنی منظورت چیه بلکه ی فرجی بشه تا بگیرن قضیه رو والا اصلا تو باغ نیستن

دقیقا  بخدا ب عینه دیدم هاااا مردا باید قشنگ حالیشون کنی و درست اشاره کنی منظورت چیه بلکه ی فر ...

با زبون پیچیده نباید باهاشون حرف زد و نباید انتظار داشت همه چی رو از رو چشما بخونن باید صریح و مستقیم حرف زد وقتی با ایما اشاره تو لفافه حرف زد باعث میشه خستگی فکری و چالش بوجود بیاد و در نهایت دلخوری ولی در نهایت مردی که زن دوست داره در مقابل همه اینا صبوری و از خودگذشتگی نشون میده

اون الان سودای ریاست تو سر داره اگه بگه نه اینطور نیست مطمئن باش بلوف زده

یکم گیراییش ضعیفه تو این چیزای عشقی نمیگیره چی به چیه 

اگه بقیه چیزاش اوکیه گیر کار فقط رو زن گرفتنشه یه کاری میکنه

اندکی صبر سحر نزدیک است. این بنده خدا ک گفته الان نمیتونه ازدواج کنه. شاید از طرف تو مطمن نیست

«الذّینَ امَنوا وتَطمَئِنُّ قُلوبُهُم بذِکرِ اللهِ اَلا بذِکرِ الله تَطمَئِنُ القلوب » زیرا در ایجاد ارامش بسیارمؤثر است
اره اینم میتونه باشه ی روز عصر رفته بودم اداره گفته بودم بابت ی سمت بالاتر بهم پیشنهاد داده بود، ب ...

خوبه خودش بهت گفته که تلفن ها و رفتارای همه زیر نظره مخصوصا اگه سمت بالا داشته باشن و ازت خواسته مواظب استوری و آهنگ و... تو واتساپ باشی بعد تو انتظار داری مثل عاشقای دلسوخته تو چت باهات بحرفه... اصلا حرفاشو نگرفتی انگار... بشدت بهت بابت رابطه چتی و تلفنی هشدار داده چون زیر نظرین... احتمالا فهمیده ممکنه تو چت بهش ابراز علاقه ای چیزی بشه خواسته جلوشو بگیره. پس کاملا مشخص شد چرا تو چت اونجوری حرف میزنه حتی اون ابراز ارادتهاش به رهبر و... ممکنه فیلم باشه واسه اینکه ازش آتو نداشته باشن