2777
2789
عنوان

چالش لباس ناجور 😎

1923 بازدید | 8 پست

سلام بچه من این روزا خیلی تو کانال های تلگرامی میبینم که چالش بیرون رفتن با لباس ناجور :)))

خانم ها یا آقایون انجام میدن و طرف مقابل شون خیلی باحال واکنش نشون میدن 

تا حالا کسی این کارو کرده یا نه؟ 

من خودم اگه این چالش شو بخوام انجام بدم قطعا 

باید قبلش اشهد رو بخونم 😂😂😂😂😂😂

وا

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...

مثلا چه لباسی میپوشن؟؟

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه بار یه چالش شو رفتم 

این بود که به طرف مقابل باید میگفتی که یگه خسته شدی از زندگی و میخوای بری طلاق بگیری 

هیچی من شوهرم گفتم از اعصبانت رگ وسط پیشونیش در اومده بود بدبخت خودشو فوش میداد منم دیگه نتونستم جدی باشم زدم زیر خنده بعد بهش گفتم چالش بود 

هیچی دیگه گفت خدا رحم کرد که چالش بود وگرنه اول تورو میکشم بعدش خودمو آخه من بدون تو نمیتونم زندگی کنم یا تا آخر عمر با منی یا هر دو باهم کشته میشیم چون هیچ وقت طلاقت نمیدم 😂😂😂😂😂😂

ندیدی  زن ها که لباس های تاپ شلوارک یا تاپ دامن یا لباس مجلسی کوتاه  مرد ها هم که با زیر ...

خاااااک 😳

نه ندیدم تو ایستاست؟ اه پیجشو بده ببینم😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
من اینستا ندارم  ولی تو تلگرام هست

اها

جدیدا نمیرم واسه همین ندیدمش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز