2821
2789
عنوان

شاد بودنن؟!!

165 بازدید | 24 پست

بچه ها چطور یه آدم با وجود مشکلات زیاد زندگی میتونه شاد باشه چطور میتونه اجتماعی باشه وقتی روحش افسردس کیا شخصیت شادی دارننن 

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

من شادم توی بدترین شرایط ام برای خودم یه موضوع خوشحال کننده پیدا میکنم البته تو ژنمه از وقتی یادمه همینجوری بودم😍

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من با اینکه  خیلی مشکل دارم ولی خیلی شادم بعضی موقع مثل دیوونه ها بی دلیل میخندم

من توام یا تو منی 😉

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
من با اینکه  خیلی مشکل دارم ولی خیلی شادم بعضی موقع مثل دیوونه ها بی دلیل میخندم

منم خیلی میخندم اما اطرافیانیم همش میزنن تو ذوقم یه ذره هم دلم میخواد آزادانه رفتار کنمم خراب میکنن منو😒

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

بنده دختر شادی هستم 

با اینکه مشکلم‌دارم اما مهمترین چی  برام‌ارامش خودمه

یکی از راه های شاد بودن ، داشتن اعتماد ب نفسه 

مشکل داری، همه دارن، دلیل نداره زندگیو ب کامت تلخ کنی ک 

خودتو دوس داشته باش، خودت برا خودت مهم باش 

بگو مشکل بزرگی دارم اما خدام بزرگتره 

ورزش کن، اهنگ شاد گوش کن، کتاب بخون،برو دنبال هدف و استعدادهات ،کم کم ب ادم شاد تبدیل میشی

نماز اول وقت   خوندن مداوم یکی از سوره ها قران مخصوصا بقره  رقص  ورزش

راستش خیلی دوست دارم نماز بخونم اما واقعا سختم میاد نمیدونم چرا حتی خیلی بیشتراز کارهای دیگه به نظرم اره خیلی یاد خدا تو زندگی آدمو کمک میکنه

من  کلا سعی میکنم تو هر شرایطی روحیمو حفظ کنم  لبخندامو دوس دارم

چقد خوب کع آدم بعضی موقات از خودش راضی باشه منم بضی موقات لبخندام و خنده هام حالمو خوب میکنن احساس وجود میکنم وقتی میخندم از ته دل

خانوما دختر من به جرز دیوارم میخنده .شاده یا چی😳

چقد خوب همین درسته اصن😍😘😅

2790
2823
2791
2779
2792