2777
2789
عنوان

شاد بودنن؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 24 پست
چقد خوب کع آدم بعضی موقات از خودش راضی باشه منم بضی موقات لبخندام و خنده هام حالمو خوب میکنن احساس و ...

واقعا خیلی حس خوبیع 

کلا وقتی بفهمی دنیا ب کسی وفا نکردع تهش هیچی نیست ب این میرسی ک خوب باشی 

تهش مرگه دیگ 

پس حداقل خوب باشم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکلات همیشه هستن عزیزم،بعضی هابه دست خودمون حل میشن بعضی ها باگذرزمان وقتی من نمیتونم مسئله ای روحل کنم،اگه اعصابمو خوردکنم،افسوس بخورم،گریه کنم،مشکل من حل میشه؟نه ولی تادلت بخواد مشکلات دیگه به اون اضافه میشه،افسردگی میگیری،ازنظر ظاهری بهم میریزی،به طور کلی چه جسمی وچه روحی به خودت آسیب میزنی،پس هیچ آدم عاقلی خودشو اینقدر عذاب نمیده،کلا عزیزم سخت نگیر زندگی رو،به گذشته فکر کن به لحظاتی که ناراحت بودی،ببین نگذشت؟چراخیلی راحت ترازاون چه که فکر کنی پس الانم اگه مشکلی هست بدون میگذره وروال تغییر میکنه،باهرچی که داری خوش باش،چون اگه باکمترین چیزها لحظات خوشی برای خودت ساختی هنرکردی،وگرنه زندگی تو رفاه کامل وامکانات روکه همه بَلَدَن!!

واقعا خیلی حس خوبیع  کلا وقتی بفهمی دنیا ب کسی وفا نکردع تهش هیچی نیست ب این میرسی ک خوب باشی& ...

درسته انتخاب خیلی چیزا با ما نبوده باید خودمون دنبال بهانه هایی برای شاد بودن بگردیم ولی به محیطی که آدم زندگی میکنه هم خیلی ربط داره

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

مشکلات همیشه هستن عزیزم،بعضی هابه دست خودمون حل میشن بعضی ها باگذرزمان وقتی من نمیتونم مسئله ای روحل ...

واقعا تنهام هیچکی از بودن کنار من لذت نمیبره همه کنار من نارااحتن

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

من از دستش از بس میخندیم دلدرد میشم

😂😂😂😚

درسته انتخاب خیلی چیزا با ما نبوده باید خودمون دنبال بهانه هایی برای شاد بودن بگردیم ولی به محیطی که ...

قطعا 

اما این خودتی ک میسازی 

اگ محیطت بدع قرار نیست تو شاد نباشی 

بخای تو خونتم میتونی شاد باشی

پادکستای مفید گوش بدع کمکت میکنع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)