2777
2789
عنوان

ازدواج

269 بازدید | 26 پست

سلام خانما دایی من 33 سالشه  ومجرد. اماتنهایی زندگی میکنه و زیاد اهل جمع های شلوغ نیس. وتو خونه خودش تنهایی میمونه. فقط سرکارو بعدشم خونه. زیاد خونه خواهر برادراشم نمیاد اصلا. خونه مامان منم چون چندبار بهش گفتیم ازدواج کن نمیاد دیگه چند شب پیش حالش خیلی بد شده و ب مامان بزرگم زنگ زده ک حالم بده نفسم بالا نمیاد و.... اخرشم گفته انگار دارم میمیرم. صب ک بهتر شده زنگ زده و گفته ب کسی نگو ک من مریض شدم ولی مامان بزرگم گفته بود بهمون. خیلی براش ناراحتم. بهش زنگ زد و ب بهانه اینکه کارش دارم و تلویزیونمون خرابه. بهش گفتم بیاد خونمون. قراره فردا بیاد چطوری باهاش حرف بزنمو راضیش کنم ک ازدواج کنه. هرسه تا داییام خودشون واسه خودشون دخترپیداکردن و گفتن ولی اونه. دلم میخاد ازتنهایی دربیاد. نمیدونم چرا اینقد گوشه گیری میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی ان شاء الله خوشبخت بشن 🌹

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏

اینجوری راحت تره خب چکارش دارید بعدان به اصرار شماها ازدواج کنه زندگیش خراب بشه مقصر شماها رو‌میدونه و‌بدتر اینکه شماها با اصرار و پاپیچ شد ممکنه زندگی یه دختر و هم خراب کنید داییتون سنش کم نیست خودش بهتر میتونه تصمیم بگیره

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما

اشتباهه بحثو نکش وسط که از توم دوری کنه . اصلا بگو بریم بیرون یه دور بزنیم الکی باهاش درد دل کن بذارم اونم باهات حرف بزنه بگو کسی جز تو مدارم همش پیام و اینا بهش بده باهاش صمیمی تر بشو بعد اگه مشکل خاصی نبود اون موقع بحثشو بنداز شاید اصلا مشکلی داره اونطوری بهت میگه

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
اینجوری راحت تره خب چکارش دارید بعدان به اصرار شماها ازدواج کنه زندگیش خراب بشه مقصر شماها رو‌میدونه ...

نمیدونم ولی ما الان نزدیک یکساله و نیمه ک درموردش باهاش حرف نزدیم و تنهایی گناه داره. نمیتونه پیش مامان بزرگم بمونه راهشون دوره

اشتباهه بحثو نکش وسط که از توم دوری کنه . اصلا بگو بریم بیرون یه دور بزنیم الکی باهاش درد دل کن بذار ...

ممنون بهش پیام و اینا میدم و لی همیشه میگه من خوبم  و چیز خاصی نمیگه

ممنون بهش پیام و اینا میدم و لی همیشه میگه من خوبم  و چیز خاصی نمیگه

ببین میتونی باهاش بری بیرون و اینا خلاصه صمیمی بشی تورو معتمد بدونه

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
عموکوچیکه منم دقیقاً عین دایی شما بود اما اون سی سالش بود عمم با همکارش اشناس کرد الان یه ساله ازدوا ...

قبلنا هرموقع درمورد ازدواجش حرف میزدیم ناراحت میشد میرفت دیگم تا چند ماه شاید خبری نمیشد ازش😣دلوم میگیره وقتی میبینم تنهاس. چند وقت پیش میگفت ازمن گذشته و بعدم گف اگه برم خاستگاری قبول نکنن چطور. ازاینکه رد بشه هم میترسه فک کنم