2777
2789
عنوان

عشق

224 بازدید | 34 پست

بچه ها من دیشبم تاپیک زدم آخر شب بود بازدید نداشت خواهشا راهنماییم کنید ممنون

چن وقتیه که یه حسایی به پسر همسایمون دارم‌ به خواهرم گفتم گفت جلوشونو بگیر ضربه میخوری بعدم من درست نمیدونم که اون چه اخلاقا و رفتارایی داره یا حتی نمیدونم دوستم داره یا نه بارها سعی کردم جلوشونو بگیرم اما اصلا نمیشه و هرموقع دیدمش بازم اون حسا اومده سراغم الان به نظر شما من جلوی این احساساتو بگیرم یا نه؟و اگه میگین کنترلش کن چجوری اینکارو کنم کلا سر درگمم بچه ها تاجایی که میتونیین لطفا راهنماییم کنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا من اگه میدونستم خودم عاشق نمیشدم😂😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

عشق یک طرفه فقط ضربه به خودت میزنی .

اول سعی کن بدونی نامزدی چیزی نداره ، کسی تو زندگیش نیست .

سعی کن خودشو خونوادشو بشناسی 

بعدم سعی کن خوش برخورد باشی باهاش 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

ما ک شناختی از اون اقا نداریم 

ی وقتایی ی حسایی خوبع ی وقتایی ن 

اگ پسرع دختربازع یا فلان و اینا 

حس میکنی تهش ضررع ار بکش بیرون 

اصن دنبال ی حس یطرفع نرو چون بدترین ضربع رو میخوری بنظرم 

تو نطفع خفع کن 

یا ب خودت بقیولون ک یا میش یا ن دیگ ولی ب خودت قول بدع ک اگ ی روزی شرمندع دلتم شدی خودتو و ایندتو نبازی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

از كجا مطمئني دوس دختر نداره 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
من ۱۸ اون ۲۰‌ توجه خاصم اره نشون داده یه بار دیدم که داره به دوستش منو نشون میده و یه چیزی در گوشش گ ...

این توجه خاص نیست...

شاید اصلا داشته میگفته این دختره حواسش به من!

از نظر واسه خودت درموردش خیالبافی نکن تو هیچ شناختی ازش نداری که بهش علاقمند بشی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
چجوری سر صحبتو باز کنم اصلا نمیتونم

ببین وقتی میری بیرون اگه دیدی اونم بیرونه برو سمتش مثلا ساعت رو بپرس و.... خودش میفهمه داری بهش پیشهاد میدی یا مثلا بگو قیافتون اشناس ...

﷽ __بِسمِ رَبِّ چشمهایَش  ❤۹۹/۹/۹