بچه ها من دیشبم تاپیک زدم آخر شب بود بازدید نداشت خواهشا راهنماییم کنید ممنون
چن وقتیه که یه حسایی به پسر همسایمون دارم به خواهرم گفتم گفت جلوشونو بگیر ضربه میخوری بعدم من درست نمیدونم که اون چه اخلاقا و رفتارایی داره یا حتی نمیدونم دوستم داره یا نه بارها سعی کردم جلوشونو بگیرم اما اصلا نمیشه و هرموقع دیدمش بازم اون حسا اومده سراغم الان به نظر شما من جلوی این احساساتو بگیرم یا نه؟و اگه میگین کنترلش کن چجوری اینکارو کنم کلا سر درگمم بچه ها تاجایی که میتونیین لطفا راهنماییم کنید
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
اخه می خوای چی بهش بگی اگه ادم درستی نباشه وازت سواستفاده کنه چی؟ اگه دستت بندازه چی؟ اگه فقط یه عشق یطرفه باشه چی؟ اگه به شخص دیگه ای علاقمند باشه یااگه اصلا بدردهم نخوردین چی اونم تا حالا دیدتت یا زیاد به دور اطرافش توجهی نداره صبر کن اگه بشناسدت وازتو خوشش بیاد یجوری بهت میفهمونه تواینمدت اخلاقا رفتاراشو زیر نظر داشته باش که ادم اشتباهی رو وارد زندگیت نکنی اگه یه روزیم بهت پیشنهاد دوستیو اینا داد بگو باید به خونوادتم بگی که به من علاقمندی ما داریم روهم شناخت پیدا میکنیم اگه همه چی اوکی شد برید پیش مشاوره خانواده ببینید اصلا بدرد هم میخورید یا نه اگه این موردم خوب بود با هم نامزد میکنید تاهمو بیشتر بشناسید واگه اخلاقیات ورفتارتون بهم میخورد باهم قرار ازدواجو بزارید ولی فعلا هیچ کاری نکنید جز شناخت روی اقاپسر وخونوادش
اخه می خوای چی بهش بگی اگه ادم درستی نباشه وازت سواستفاده کنه چی؟ اگه دستت بندازه چی؟ اگه فقط یه عشق ...
اره منم از همینا خیلللی میترسم اما با فکرو خیالم چه کنم من حتی به بهونه های مختلف دائم میرم بیرون از خونه که اونو ببینم خواهرم میگه ممکنه به خاطر جذابیتو زیبایی که داره بهش گرایش داری امامن حتی از اینموردم مطمئن نیستم
اره منم از همینا خیلللی میترسم اما با فکرو خیالم چه کنم من حتی به بهونه های مختلف دائم میرم بیرون ا ...
چن سالتونه یه مقدارش ممکنه اقتضای سنت باشه فعلا برای خودت سرگرمی درست کن درس بخون هنری یاد بگیر مرتب وشیک باش ولی تابلو نباش وعجله نکن برای اشنایی به هرحال شما فقط ظاهرشو دیدی زیاد نخواه ببینیش ازش فاصله بگیر ببین بازم هنوز دوستش داری یا یه احساس زودگذره درضمن اون اگه به شما علاقمند بشه خودش به شما میفهمونه