2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 34 پست
از کجا بفهمم 😢😢

اگه نظر منو ميخواهي سمتش نرو

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

واگه‌ یه روزی بهم پیشنهاد داد چی اونروزم من نمیدونم ادم درستیه یا نه که

بالاخرع هیچکی اول از هیچ ادمی شناخت ندار زمان ثابت میکنع 

اینم همیشع اویزع گوشت کن ک اپما تا نخان چهرع واقعیشونو نشون نمیدن 

اول اینقد خوبن خوبن وقتی ک ب نفع نباشی اون روشونو ثابت میکنن

ن فقط برا جنس مخالغ کلی گفتم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

اخه می خوای چی بهش بگی اگه ادم درستی نباشه وازت سواستفاده کنه چی؟ اگه دستت بندازه چی؟ اگه فقط یه عشق یطرفه باشه چی؟ اگه به شخص دیگه ای علاقمند باشه  یااگه اصلا بدردهم نخوردین چی اونم تا حالا دیدتت یا زیاد به دور اطرافش توجهی نداره صبر کن اگه بشناسدت وازتو خوشش بیاد یجوری بهت میفهمونه تواینمدت اخلاقا رفتاراشو زیر نظر داشته باش که ادم اشتباهی رو وارد زندگیت نکنی اگه یه روزیم بهت پیشنهاد دوستیو اینا داد بگو باید به خونوادتم بگی که به من علاقمندی ما داریم روهم شناخت پیدا میکنیم اگه همه چی اوکی شد برید پیش مشاوره خانواده ببینید اصلا بدرد هم میخورید یا نه اگه این موردم خوب بود با هم نامزد میکنید تاهمو بیشتر بشناسید واگه اخلاقیات ورفتارتون بهم میخورد باهم قرار ازدواجو بزارید ولی فعلا هیچ کاری نکنید جز شناخت روی اقاپسر وخونوادش   

این توجه خاص نیست... شاید اصلا داشته میگفته این دختره حواسش به من! از نظر واسه خودت درمور ...

اخه دیدم چن بار هم بهم نگاه میکنه‌چن بارم به بهونه های مختلف اومده بوده در خونمون اما من انقد اون لحظه هنگ میکنم که حتی بهش سلامم نکردم

اخه می خوای چی بهش بگی اگه ادم درستی نباشه وازت سواستفاده کنه چی؟ اگه دستت بندازه چی؟ اگه فقط یه عشق ...

اره‌ منم از همینا خیلللی میترسم اما با فکرو خیالم چه کنم من حتی به بهونه های مختلف دائم میرم بیرون از خونه که اونو ببینم خواهرم میگه ممکنه به خاطر جذابیتو زیبایی که داره بهش گرایش داری اما‌من حتی از این‌موردم مطمئن نیستم

اره‌ منم از همینا خیلللی میترسم اما با فکرو خیالم چه کنم من حتی به بهونه های مختلف دائم میرم بیرون ا ...

چن سالتونه یه مقدارش ممکنه اقتضای سنت باشه فعلا برای خودت سرگرمی درست کن درس بخون هنری یاد بگیر مرتب وشیک باش ولی تابلو نباش وعجله نکن برای اشنایی به هرحال شما فقط ظاهرشو دیدی زیاد نخواه ببینیش ازش فاصله بگیر ببین بازم هنوز دوستش داری یا یه احساس زودگذره درضمن اون اگه به شما علاقمند بشه خودش به شما میفهمونه