2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز آز دادم دکتر گفت مثبته

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
دفعه اول مثبت شد ولی بعد بتام افت کرد دفعه دوم باردار شدم

منم یه بار انتقال دادم منفی شد

دو ماه دیگه دوباره میرم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

مبارکه😍 من عاشق بچه های آی وی افی هستم😄 بتات چند بود؟

خودم هنگم اخه بتای اولم منفی شد ۶ 

دومی شد ۱۴

سوی شد ۲۶ تقریبا ۲۷ 

امروز دکتر گفت خوبه مهم اینه که خوب میره بالا بتا 

هفته بعد قراره برم سونو 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
مبارکه😍 من عاشق بچه های آی وی افی هستم😄 بتات چند بود؟

چرا؟

😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

خودم هنگم اخه بتای اولم منفی شد ۶  دومی شد ۱۴ سوی شد ۲۶ تقریبا ۲۷  امروز دکتر گفت خوبه ...

چقدر کمه

ولی آره داره دوبرابر میشه هر دفعه

بین هر آزمایش ۴۸ ساعت فاصله بود یا بیشتر؟

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
چقدر کمه ولی آره داره دوبرابر میشه هر دفعه بین هر آزمایش ۴۸ ساعت فاصله بود یا بیشتر؟

اره ۴۸ ساعت 

اره کمه ولی دکتر گفت خوبه دیگه آز نده تا هفته بعد بیا دعا کن همه چی خوب پیش بره ☺

چون بچه خودمم ای وی افیه😆 قبلش کلا از بچه ها متنفر بودم الانم بقیه بچه ها برام بی اهمیتن فقط آی و ...

☺️

بچه منم آی وی افی میشه.

البته اگه خدا بخواد

من بودم طاقت نمیاوردم بازم میرفتم آزمایشگاه ان شاالله که همه چی حوب پیش میره برا شما من با بتای ۱۵ ...

من یکم صبورم 😊 یعنی خیلی صبورم 😆 میمونم تا هفته بعد که استرس نگیرم 

اره ۴۸ ساعت  اره کمه ولی دکتر گفت خوبه دیگه آز نده تا هفته بعد بیا دعا کن همه چی خوب پیش بره ☺

گلم من ابجیم انجام داده الان لک بینی داره قهوه ای خیلی نگرانه میشه شما بگین چطور بود البته مرکزشون گفته عادیه ولی نگرانه