النازبانونار مدیر استارتر عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 24 عنوان Ivf 131 بازدید | 20 پست خانمهای گل سلام تو رو خدا اگه کسی بوده که ivfکرده بیاد تو رو خدا 1399/08/24 | 16:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 28103 من در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 28103 بفرمیووووو شما مثبت شدی؟ در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 28103 بچم نزدیک دو سالشه خداحفظش کنهبار چندم مثبت شدی؟ در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
nini_roz عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 4769 من امروز آز دادم دکتر گفت مثبته مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 28103 دفعه اول مثبت شد ولی بعد بتام افت کرد دفعه دوم باردار شدم منم یه بار انتقال دادم منفی شددو ماه دیگه دوباره میرم در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
nini_roz عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 4769 مبارکه😍 من عاشق بچه های آی وی افی هستم😄 بتات چند بود؟ خودم هنگم اخه بتای اولم منفی شد ۶ دومی شد ۱۴سوی شد ۲۶ تقریبا ۲۷ امروز دکتر گفت خوبه مهم اینه که خوب میره بالا بتا هفته بعد قراره برم سونو مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 28103 مبارکه😍 من عاشق بچه های آی وی افی هستم😄 بتات چند بود؟ چرا؟😂 در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
ساده6 عضویت: 1389/07/21 تعداد پست: 2734 خودم هنگم اخه بتای اولم منفی شد ۶ دومی شد ۱۴ سوی شد ۲۶ تقریبا ۲۷ امروز دکتر گفت خوبه ... چقدر کمهولی آره داره دوبرابر میشه هر دفعهبین هر آزمایش ۴۸ ساعت فاصله بود یا بیشتر؟ من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
nini_roz عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 4769 چقدر کمه ولی آره داره دوبرابر میشه هر دفعه بین هر آزمایش ۴۸ ساعت فاصله بود یا بیشتر؟ اره ۴۸ ساعت اره کمه ولی دکتر گفت خوبه دیگه آز نده تا هفته بعد بیا دعا کن همه چی خوب پیش بره ☺ مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 28103 چون بچه خودمم ای وی افیه😆 قبلش کلا از بچه ها متنفر بودم الانم بقیه بچه ها برام بی اهمیتن فقط آی و ... ☺️بچه منم آی وی افی میشه.البته اگه خدا بخواد در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
nini_roz عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 4769 من بودم طاقت نمیاوردم بازم میرفتم آزمایشگاه ان شاالله که همه چی حوب پیش میره برا شما من با بتای ۱۵ ... من یکم صبورم 😊 یعنی خیلی صبورم 😆 میمونم تا هفته بعد که استرس نگیرم مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
النازبانونار مدیر استارتر عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 24 خب بپرس سوالتو دیگه شما لک بینی داشتین اونم قهوه ایی
النازبانونار مدیر استارتر عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 24 اره ۴۸ ساعت اره کمه ولی دکتر گفت خوبه دیگه آز نده تا هفته بعد بیا دعا کن همه چی خوب پیش بره ☺ گلم من ابجیم انجام داده الان لک بینی داره قهوه ای خیلی نگرانه میشه شما بگین چطور بود البته مرکزشون گفته عادیه ولی نگرانه