2777
2789

تافته عالیه 

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه. مشبک یطورایی پلاستیکی طوره. 

کتان خوبه 

من پنبه ریز بسته ابیشو میگیرم خیلی خوبه می‌سازه ب من 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نه فرق داره

من مولپد استفاده میکنم خوبه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نوار بهداشتی مسافرتی تافته استفاده کن نازکه چسبشم خیلی محکمه  بنظرم از بقیه نوار بهداشتیا خیلی ...

همون مشکیه؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
اره تعریفشو شنیدم، ولی همیشه شوهرمو میفرستم نوع اشغالی می‌خره. همینه همیشه عفونت دارم

سعی کن از اون استفاده کنی هر وقت خودت بیرون میری زودتر از موعد دوبسته بخر تو خونه داشته باشی😊 واسه عفونتتم یه دستوری هست عالیه اگه میخوای بهت بگم عزیزم؟؟؟؟ شاید در نظرت مسخره بیاد یا وقت گیر باشه ولی عالیه

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
سعی کن از اون استفاده کنی هر وقت خودت بیرون میری زودتر از موعد دوبسته بخر تو خونه داشته باشی😊 واسه ...

ممنون میشم بگی

ممنون میشم بگی

قربونت 7 لیتر اب یه لیتر سرکه و یه نیم کیلو نمک بع علاوه هفت تا خیارو پوست بگیر  پوستش و خیارا رو همشون بریز تو  وان حمام یا یه لگن که نمکه و سرکه قاطی شه چند دقیقه صبر کن بعد برو تو وان یا لگن بشین تا نیم ساعت  یا بیست دقیقه هروز این کارو انجام بده عفونتتو از بین میبره پریودی رو منظم میکنه و رحم و دهانه رحم رو ضدعفونی میکنه گفتم که شاید مسخره یا وقت گیر به نظر برسه اما خیلی خوبه طبیعی هم هست یه روش دیگه هم هست خوردن اب پیازه پخته اس که البته سخته و حال به هم زن توصیه من روش اولیس😊

قربونت 7 لیتر اب یه لیتر سرکه و یه نیم کیلو نمک بع علاوه هفت تا خیارو پوست بگیر  پوستش و خیارا ...

تا چندروز اینکارو بکنم؟ 

قربونت 7 لیتر اب یه لیتر سرکه و یه نیم کیلو نمک بع علاوه هفت تا خیارو پوست بگیر  پوستش و خیارا ...

هرسری یه لیتر سرکه؟گرونه

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️