2777
2789
خب خداروشکر تکونای بچه خوب باشه مهم فشار خونت چنده؟ مراقب باش نمک استفاده نکن تا فشارت بالا نره خد ...

سلام خوبید 

میگم من گاهی شب ها اطراف واژنم یکم خارش داره پوست اینا ،شما تجربه داشتید ؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام عزیز ممنون شاید عفونت داری یه دکتر برو من اینطور نبودم

فقط گاهی شب ها اینطوره 

نمیدونم بخاطر اینه کامل نمیتونم موهاش با ژیلت بزنمه 

چون قبل بارداری نوره میزدم خیلی راحت بود 

فقط گاهی شب ها اینطوره  نمیدونم بخاطر اینه کامل نمیتونم موهاش با ژیلت بزنمه  چون قبل بار ...

یعنی به نظرت به خاطر دراومدن موهاته؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نوبت دکترم ان شاءالله دوهفته دیگس

عزیزم حواست باشه اگه سوزش و خارش واژن داشته باشی عفونته و داشتن عفونت توبارداری خطرناکه و دورازجون باعث زایمان زود رس میشه

اینها رو گفتم تا بیشتر دقت کنی انشاءالله که عفونت نیستش

آره خداروشکر ،نمیدونم چرا گاهی شب ها دچارش میشم به سلامتی زایمان کردی ؟

انشاءالله اگر خدا بخواد فردا زایمانم

انشاءالله اگر خدا بخواد فردا زایمانم

آخ خیلی خیلی التماس دعا خیلی به یادم باش ،ان شاء الله به سلامتی زایمان کنی و به راحتی 

آنقدر دلم گرفته اونروز از دکتر اومدم خونه مامانم ، بعد همیشه فقط یه وعده بودم و میرفتم ، کلا نهایت دوسه بار اومده بودم خونشون ،گفتن بمون استراحتی هستی ،افسردگی می گیری ،بمون منم موندم ،حالا هی هرروز یه چیز پیش میاد 

مامانم هی گاهی بدش میاد بعد محل نمیده یا هر چی ، حس میکنم خونه خودم بودم خیلی بهتر بود هیچ زحمتی هم به هیچ کس نمیدادم ،اعصابم خورده دلم گرفته ،تا نوبت دکترم هم سیزده روز اینا مونده 😔

خیلی دعام کن ان شاءالله به سلامتی پیش بره سونوگرافیم و همه چیم خوب باشه بعدش برم خونمون ان شاءالله 

آخ خیلی خیلی التماس دعا خیلی به یادم باش ،ان شاء الله به سلامتی زایمان کنی و به راحتی  آنقدر د ...

عزیزم چشم انشاءالله برات دعا میکنم

چی بگم یه جورایی درکت میکنم این شرایطت سخته

منم چند روز موندم خونه مامانم معذب بودم ادم خونه خودش راحت تره

تو الان مجبوری تحمل کنی چون الان هیچی مهمتر از جون و سلامتی بچت نیست پس تحمل کن گلم

من حدود دو هفته اوایل بارداری موندم و حدود دو روز هم این روزای اخر

عزیزم چشم انشاءالله برات دعا میکنم چی بگم یه جورایی درکت میکنم این شرایطت سخته منم چند روز موندم خ ...

ممنونم عزیزم ، ان شاءالله به سلامتی باشه ،میگم کمردرد یا گرفتن کمر عادیه تو بارداری ؟

آره منم از بیست و هفتم اینجام ،

تو این چند ماه فقط دوبار در حد یه شام بعد از دکتر اومدم و رفتم ،این سری موندم دیدم به قولت سلامتیش مهمه تکون ماشین خوب نیست 

آره به قولت باید خودم رو بزنم به اون راه ،هی میام خودم مشغول گوشی میکنم 

ممنونم عزیزم ، ان شاءالله به سلامتی باشه ،میگم کمردرد یا گرفتن کمر عادیه تو بارداری ؟ آره منم از بی ...

خواهش میکنم گلم

خوب میکنی

ببین اگر دردش زیاده یا میگیره ول میکنه حتما به دکتر بگو

ببین من سر دخترم کلا کمر درد داشتم و دیگه عادی شده بود

ولی این سری نداشتم و از چهارشنبه کمر درد گرفتم و جمعه رفتم دکتر معاینه شدم گفت دو سانت باز شدم و چون میخواستن زیر دست خود دکترم زایمان کنم اومدم خونه مامانم استراحت کردم تا فردا برم بیمارستان انشاءالله بستری بشم برای زایمان