2777
2789
به سلامتی بگذره تحمل میکنم ،اما چون آدم تو خونس انگار دیر میگذره ،آره واقعا توکل برخودش  تو بر ...

ای جان

منم سر دخترم دیر میگذشت ولی الان که این وروجک رو دارم باهاش سرگرم میشم زودتر میگذره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم از هفته ۲۸ به بعد شمردن تکوناش مهم و اگر احساس کردی تکون نخورده باید شیرینی بخوری

سلام خوبید 

هستید ؟

میگم من حس میکنم سینه هام سبک تر شده ،بعد هاله ی سینه ام قهوه ای تیره شده بود ،بعد امشب حس کردم پوسته ی قهوه ای تیره بعضی ها جاها افتاده صورتی شده 

عادیه ؟

سلام عزیزم ممنون عزیزم من به این علایمم دقت نمیکردم نی نی تکونااش رو حس میکنی؟ الان چند هفته ای؟

به امید خدا بیست و شش هفته و دوروز 

آره خداروشکر 

فقط دیروز آزمایش خون داشتم کمتر 

تو ادرارم نوشته بود مقدار ناچیز پروتئین وخیلی کم گلوکز

به امید خدا بیست و شش هفته و دوروز  آره خداروشکر  فقط دیروز آزمایش خون داشتم کمتر  ...

خب خداروشکر تکونای بچه خوب باشه مهم

فشار خونت چنده؟

مراقب باش نمک استفاده نکن تا فشارت بالا نره خدای نکرده

خب خداروشکر تکونای بچه خوب باشه مهم فشار خونت چنده؟ مراقب باش نمک استفاده نکن تا فشارت بالا نره خد ...

نرمال بودش اونروز دکتر گفت ،نه روی دوازده فکر کنم 

شما چجوری چک میکنید تکون ها رو ؟

نرمال بودش اونروز دکتر گفت ،نه روی دوازده فکر کنم  شما چجوری چک میکنید تکون ها رو ؟

ببین هر بچه یه جور اگر تکوناش مثل هرروزه نگران نباش اگر احساس کردی تکونش کم شده یه چیز شیرین بخور به پهلوی چپ دراز بکش تو یه ساعت باید ۶ تا تکون بخوره یا مشت و لگد بزنه اگر از ۶ تا تو یه ساعت کمتر بود نگران کننده میشه

ببین هر بچه یه جور اگر تکوناش مثل هرروزه نگران نباش اگر احساس کردی تکونش کم شده یه چیز شیرین بخور به ...

اول ها گاهی یکم انگار محکم تر بودش 

الان مثلا داشتم شام میخوردم ،دو تا تکون خورد ، مثل حالت کرم مانند که یه دفعه وول میخوره ،بعدش هم خوابیدم ،سه تا این طور شد 

خوبه ؟

اول ها گاهی یکم انگار محکم تر بودش  الان مثلا داشتم شام میخوردم ،دو تا تکون خورد ، مثل حالت کر ...

شدتش اونقدر مهم نیست تعدادش مهم

اگر همیشه تکوناش همین تعداده اره خوبه 

البته به تظر من خوبه

شدتش اونقدر مهم نیست تعدادش مهم اگر همیشه تکوناش همین تعداده اره خوبه  البته به تظر من خوبه

اوهوم ممنونم 

میگم من دور هاله ی سینم یه لایه ی قهوه ای سوخته تیره اومده بود ،بعد دیشب یه دفعه نگام افتاد ،دیدم انگار اون حالت پوست پوست ها رفته ،بعضی جاهاش رنگش مقل قبل بارداری شده عادیه؟

تو آزمایش ادرارم هم مقدار خیلی ناچیز ،پروتئین نوشته بود 

اوهوم ممنونم  میگم من دور هاله ی سینم یه لایه ی قهوه ای سوخته تیره اومده بود ،بعد دیشب یه دفعه ...

عزیزم به این چیزا فکر نکن چون حرکات بچت خوبه الحمدلله جای هیچ نگرانی نیست

موقع ازمایش که خواستی ادرار کنی قبلش خودت رو شستی؟

چون منم خواستم ازمایش بدم دکترم گفت قبلش خودت رو بشور تا ترشحاتت از بین بره و توی ادرار نره واگرنه تو ازمایش تاثیر میزاره

تازه چون فشار خونت گفتی نرمال پس جای نگرانی نداره ولی باز حواست باشه نمک غذات رو کم کنی

عزیزم به این چیزا فکر نکن چون حرکات بچت خوبه الحمدلله جای هیچ نگرانی نیست موقع ازمایش که خواستی ادر ...

خیلی دعام کن 

آره خودم رو شستم ، اما حس کردم بازم ترشح اومد رفت با ادرارم 

خیلی دعام کن  آره خودم رو شستم ، اما حس کردم بازم ترشح اومد رفت با ادرارم

نگران نباش منم یکم تو ازمایشم بود دکترم گفت چون فشارت خوبه نگران نباش