2777
2789
عنوان

فکر میکنم عیب ایراد دارم زشتم

237 بازدید | 33 پست

سلام خوبین چقدر ازخودتون راضی هستین من ک اصلا اعتماد بنفس ندارم فک میکنم خیلی عییب ایراد دارم توخیابون راه میریم وقتی کسی ازکنارم رد میشع حس میکنم تودلش میگه این چقدرزشتع قیافم زشت نیس خب ولی همچین حسی دارم واقعا خسته شدم وسواس فکری گرفتم همش میگم این کار کنم خوبع برا پوست اون خوبع ازاین جور چیزا یافکر میکنم کسی ک خوشگل نیس اصلا نباید لباسای خوشگل بپوشه همچیز فقط واسه خوشگلاس حسودیم میشه واقعا

رو فکرت کار کن نه رو پوستت 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتماد ب نفس داشته باش بابا😁همه فک میکنن تو خیابون هرکی رد میشه ب اونا نگا میکنه یا دربارشون فک میکنه😑😂اون بنده خدام فک میکنه تو ب اونا فک میکنی 

هرکیم نگات کرد ذل بزن تو چشش😐کوتاهم نیا قشنگ یخت وا میشه😁😂

ی مدت منم مثل شما بودم، اول وزنم رو ایده ال کردم بعد هم عمل بینی و ی سری عمل زیبایی کردم، البته کاملا شبیه نچرال ها، کلا میخوستم قیافه ی گذشته ام رو نداشته باشم، الان اعتماد ب نفس دارم و خوشحالم، شما هم اگ مقدوره عمل کن ولی نچرال عمل کن ن پلنگی😅

فقط یه نشونه..... فقط یه معجزه..... 💔
اول اعتماد به نفست را ببر بالا وقتی خودت، خودتو دوست نداری، چطور بقیه دوستت داشته باشن و  ...

وایی من بچه بودم تو خیابون گریم میگرفت حس میکردم همه نگام میکنن 😶 همه اوایلش اینجورین درست میشه ایشونم