کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
چه مدل شیرینی های درست میکنی کلاس رفتی یا ازکسی یاد گرفتی
هر مدلی ک دستورشو ببینم و هوس کنیم.
الان با ی سرچ ساده همچیو میشه یاد گرفت
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
١۶سالگی عاشق شدم ١٨ سالگی اسمت اومد تو شناسنامم و شدی همه وجودم بعد از ٨ سال زندگی ثمره عشقمون رو تو دلم کاشتی و وجودمو کامل کردی ولی حیف که زود از دستش دادم 😢خدایا شکرت ک هستی 🙏 دوباره بیارش تو دلم 😔 مرسی خدا جون ک بعد دو سال به حرفم گوش کردی و بهترش رو تو دلم کاشتی🙏
سلام عزیزجان اگه دنبال خرید همزن برقی خوب هستید و نمی دونید که چی بخرید واسه جهیزیه تون مثل من خودسرانه خرید نکنید. حتما از یه مشاور خوب کمک بگیرید. خواهرم با کمک مشاور خانوم فروشگاه ژینال که خیلی اگاه و مهربونم هستند، یه همزن برقی خیلی خوب خرید. پیشنهاد می کنم به سایتشونم سر بزنید بیش از 100 مدل همزن عالی کاسه دار و بدن کاسه دارند.