2777
2789

من زیاد کیک شیرینی درست میکنم. خیلی بکارم میاد 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من گوشتکوب برقی خیلی بدردم خورده....مخصوصاغذای بچه...همزن توغذاسازم  دارم....تاحالااستفاده نکردم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم داریم 

خب لازمه دیگ

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
چه مدل شیرینی های درست میکنی کلاس رفتی یا ازکسی یاد گرفتی

هر مدلی ک دستورشو ببینم و هوس کنیم. 

الان با ی سرچ ساده همچیو میشه یاد گرفت

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

گروه لوازم برقی و اشپزخانه قیمت عمده 

https://chat.whatsapp.com/BsnIy3G2zWbCHa6fpSlBNc

١۶سالگی عاشق شدم ١٨ سالگی اسمت اومد تو شناسنامم و شدی همه وجودم بعد از ٨ سال زندگی ثمره عشقمون رو تو دلم کاشتی و وجودمو کامل کردی ولی حیف که زود از دستش دادم 😢خدایا شکرت ک هستی 🙏 دوباره بیارش تو دلم 😔 مرسی خدا جون ک بعد دو سال به حرفم گوش کردی و بهترش رو تو دلم کاشتی🙏 

سلام عزیزجان اگه دنبال خرید همزن برقی خوب هستید و نمی دونید که چی بخرید واسه جهیزیه تون مثل من خودسرانه خرید نکنید. حتما از یه مشاور خوب کمک بگیرید. خواهرم با کمک مشاور خانوم فروشگاه ژینال که خیلی اگاه و مهربونم هستند، یه همزن برقی خیلی خوب خرید. پیشنهاد می کنم به سایتشونم سر بزنید بیش از 100 مدل همزن عالی کاسه دار و بدن کاسه دارند.

https://zhinal.com/product-category/kitchen-appliances/agitator/