2777
2789
منم دوس داشتم همیشه محترم باشیم امانشدجاری بزرگم حسود دروغگوجادوگر جاری دومی حسوددروغگوبه خیال خودش ...

خیلی بده واقعا

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا جاری بزرگم کمی فضول و حسود هستن   ولی خب جوری رفتار میکنم  که حرفاشون تاثیر نزاره روم ...

خیلی مهم حسود و فضول نباشن چون متاسفانه این خصوصیتها تو خانم ها زیاده

میدونی به خانواده همسرتم برمیگرده که چجوری بینتون تعادل برقرار کنن و باعث نشن بینتون رقابت بوجود بیا ...

ن خب میدونم اون بهتر ازمنه بازم برام مهم‌نیس

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗
با این چیزایی که گفتی احتمالا جاریات هم با هم خوب نیستن زیاد یعنی کلا هیچکی با هیچکی خوب نیست باز اس ...

اون جاریم که جادومیکنه اصلاقهرنمیکنه منم که اصلا اهل قهرنیستم فقط الان به بهانه کرونانمیرم خونش خداخیربده دومیه دوسال قهره بعددوباره اشتی میکنه منم که ابروم همیشه بازهروقت دلش میخادمیادمیره قبلا خیلی باکنایه باهام حرف میزد فضولم بودمن ازدرامدهیچکی نمیپرسم ودخالتم نمیکنم ولی وای ازدست اونانمیزاره ی لقمه نون راحت ازگلوم بره پایین الان دوماهه دوباره اشتی کرده قهربودراحتتربودم سومیه کمی قده بابزرگه بخاطرجادوهاش تحویلش نمیگیره دومیه روباهش وصلت کردن خوبن منودوس نداره هیچکدوم باهم خوب نیستن واماخودم همچنان درحال مدارا

حمدوسپاس پرورگارم 
کار خوبی میکنی مدارا کن چجوری جادو میکنه جاری بزرگت؟؟؟

قبلن شنیده بودم مثلاشوهرم واسه خاهرش رفته بوده خاستگاری جوابشونم مثبت بوده رفتن باهم حرف بزنن خاهرش گفته اونجنمیام زندگی نمیکنم واینومیخامواونومیخام طاقچه گذاشته شوهرمم اومده خونه گفته نمیخامش بعداون هرجامیرفته خاستگاری بهم میخورده تای روزمیخاسته درخت انگورشونوجاشودرس کنه تودیوارپیداکرده بعدم که اومدن خاستگاریه من ودیگه بختش بازشده

حمدوسپاس پرورگارم 
صمیمیتتون در چه حده؟

صمیمیتمون هم حد اعتدال داره .بخواییم بشینیم غیبت کنیم بد کسی بگیم و این چیزها رو نداریم. یا بخواییم زیر آب هم رو بزنیم یا واسه هم بدجنسی کنیم هم نداریم. ببینیم یکیمون ناراحته درکش میکنیم حرفی بزنه ما تو وقت عصبانیت سکوت میکنیم وقتی تروم شد تودش میاد عدرخواهی میکن۶. تو این ۸ سال تا حالا بهم نه بی احترامی کردیم نه خدا رو شکر قهری بینمون بومود اومده

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
قبلن شنیده بودم مثلاشوهرم واسه خاهرش رفته بوده خاستگاری جوابشونم مثبت بوده رفتن باهم حرف بزنن خاهرش ...

الانم زندگیمون پرازگره ومشکلاته ی برگه ی دیگم واسه دختراونیکی جاریم واسه جدایی پیداکردن من جاری بزرگمو یجوری امتحان کردم مطمئنم کارخودشه واسه دختربزرگش واسه پسرش خاستگاری کردقبول نکردن بهم گفت اگه اون یکی دخترشوشوهردادحسابه

حمدوسپاس پرورگارم 
الانم زندگیمون پرازگره ومشکلاته ی برگه ی دیگم واسه دختراونیکی جاریم واسه جدایی پیداکردن من جاری بزرگ ...

یعنی واسه دخترش رفته خاستگاری چه ترسناکه کاراش خانواده شوهرش  و  شوهرش هیچی نمیگن بهش