2777
2789

دوتا جاری بزرگم کمی فضول و حسود هستن   ولی خب جوری رفتار میکنم  که حرفاشون تاثیر نزاره روم    خودمم هیج وقت  نه سوال خصوصی پرسیدم ازشون نه اجازه دادم اونا  بپرسن .  

با جاری کوچیکم خوبم  اخه نه حسوده  نه فضول  نه سوالی  نمیپرسه که خصوصی باشه 

میدونی نی نی سایت  تلگرام ، واتساب ، ..... و حتی اینستا  هم هرچقدر هم زرق و برق  داشته  باشن  بازم  بعد  یه مدت دلت و میزنه  میدونی چرا چون همش تظاهر  همش  فقط  رو کم کنی  همش .....  اما اینجا نی نی سایت  ما  خودمونیم  خود واقعیمون  اخه  هیشکی هیشکی  رو نمیشناسیم .  اینجا  نی نی سایت  خواهرانه  بهم کمک میکنیم  درد و دل  میکنیم  اینجا جای خوبیه برا درد و دل  کردن  ما خانوما  حرفایی که تو دلمونه   غصه هامون  حتی وقتی نمیتونیم  به نزدیک ترین کسمون  بزنیم   اینجا راحت  میگیم    ممنونم  نی نی سایتی ها  وقتی با شماها حرف میزنم   اروم میشم   دلم  سبک  میشه  الهی همیشه  باشید 😍    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ٢٣ سالمه دوتا جاری دارم ....۶ ساله ازدواج کردم ...واقعا مث خواهریم ....رفتارمن اینطوریه ک حتی باخانواده خودمم خیلی قاطی نیستم دوری و دوستی ...نه کاری بهشون دارم ..نه حسودیم میشه هیچی ...قبل کرونا هرچند وقت یه بار شام یا ناهار با شوهرم رفت و امد میکردیم و میگفتیم و خوش میگذروندیم و.....البته این اخلاق منه و اینجوری راحت ترم حریم خصوصی من واسه خودمه حتی به مامانم و ابجیمم حرفی نمیزنم .... احترام همه بجا

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪

جاری من فرشته  یه خانوم به تمام معنا

خداروشکر نظر کرده خدا هستید من مثل خواهر کمکش کردم محبت کردم اما از پشت خنجر رد از محبت ام بر علیه خودم استفاده کرد خدا لعنتش کنه بعد کمی رابطه مو باهاش قطع کردم وقتی زایمان کرد رفتم دوباره باهاش خوب شد فک کردم اونم با من خوب شده و برعکس پشت سرم بد حرف میزنه عوضی

هرکسی الان طبق تجربه ی خودش میاد بهت جواب میده. من جاری دارم و تو این چند سال همیشه به هم احترام گذا ...

منم دوس داشتم همیشه محترم باشیم امانشدجاری بزرگم حسود دروغگوجادوگر جاری دومی حسوددروغگوبه خیال خودش زرنگ وسومی ازمن کوچکتره مثل اونانیست فقط منودوس نداره چون میخاستن شوهرم خواهربزرگه اونوبگیره نگرفته دخترعموشوهرمه کلاشانس جاری ندارم خودم هیچ بدی بهشون نکردم

حمدوسپاس پرورگارم 
خداروشکر نظر کرده خدا هستید من مثل خواهر کمکش کردم محبت کردم اما از پشت خنجر رد از محبت ام بر علیه خ ...

چی بگم

من خودم قبول دارم جاهایی کوتاهی کردم ولی اون هیچی نگفته

کلا چهره عادی هم لبخند داره

اخلاقش که خاصه

همه تو فامیل میدونن

تا اسم بهترین  عروس میاد جاری منو مثال میزنن

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
یه جوری میگیم جاری خوبه یا بد انگار در مورد جاری ها حتما باید گارد گرفته شه

شماخوب باش شایداونم خوب بود فوری گاردنگیربعدسعی کن اخلاقشوبشناسی زیادم رفت وامدنکنی به اندازه مسایل خصوصیتم بهش نگو

حمدوسپاس پرورگارم 
من همیشا منتظر اومدنش بودم ک مثل دوتا دوست بریم بیرون خوش باشیم اما اینجا میگن جاری خوب کم پیدا میشه

میدونی به خانواده همسرتم برمیگرده که چجوری بینتون تعادل برقرار کنن و باعث نشن بینتون رقابت بوجود بیاد

منم دوس داشتم همیشه محترم باشیم امانشدجاری بزرگم حسود دروغگوجادوگر جاری دومی حسوددروغگوبه خیال خودش ...

با این چیزایی که گفتی احتمالا جاریات هم با هم خوب نیستن زیاد یعنی کلا هیچکی با هیچکی خوب نیست باز اسنجوری بهتره تا تک میفتادی

بنظرم احترام بزاری و صمیمی نشی

ما هشت ساله جاری هستیم عزیزم . 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !