فعلا صبر کن حداقل شش ماه اگه لاغر نشدی ورزشو شروع کن منم بعد دوماه میخواستم رژیم بگیرم ولی الان که شش ماه گذشته کاملا لاغر شدم شکم و پهلو که داشتم آب شده
خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خوشبحالت تو دنبال لاغر کردنی منم 5 ماهه باردارم وزن اضافه نکردم. چیا باعث چاقیت ن تو بارداری شد ب من ...
شیر و موز خیلی خوبه باعث وزن گیری جنین هم میشه
خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
خوشبحالت تو دنبال لاغر کردنی منم 5 ماهه باردارم وزن اضافه نکردم. چیا باعث چاقیت ن تو بارداری شد ب من ...
اولای بارداری خیلی وزنت بالا نمیره،،معمولا آخرای بارداریه ک ادم خیلی سنگین میشه،،همه هم اینجوری نیستن مهم اینه ک جنینت وزن بگیره ،،دنبال چاق شدن تو بارداری نباش عزیزم فقط مواظب سلامتی خودت و جنینت باش،،،من کاری واس چاق شدن نکردم فقط ویار نداشتم و هی گرسنم میشد چون دیابت بارداری هم داشتم نسبت ب شکلات و شیرینی حریص شده بودم و یواشکی میخوردم
مرسی حتما میخورم دعا کن اضافه کنم دکتر گفته از ماه 5 حتما باید اضافه کنم
من خودم از ماه هفت به بعد خیلی وزنم اضافه شد
خدا کنه منم اضافه کنم آخه خیلی لاغر و ضعیفم لااقل تو زایمان بدنم یکم تحمل داشته باش
دنبال قوی کردن خودت باش ک تحمل زایمان داشته باشی، آب ماهیچه بخور، کاچی با روغن محلی بخور، مغزیجات تو شیرموز و کاچی و حلوا بریز ، حبوبات رو حسابی خیس بده بجوشون بریز ابشو دور بعد تو غذاهات بخور، سبزیجات هم درکنارش بخور مخصوصا ماهای آخر سبزیجات حتما بخور،هرچیزی ک مقوی باشه بخور مخصوصا مواظب استخونات و دندونات باش
تا حد امکان میخورم. ولی دندونام یکم خراب بودن الان دیگه کلا ب فنا رفتن بد زایمان حتما باید درستشون ک ...
دندون و استخوونات خیلی مهمه،،،قوت داشته باشه بدنت خیلی بهتر از چاق شدنه
زنداداش من زایمان کرد ماشالا مث کوه سفت و محکم بود زودم سرپا شد وزنم خیلی اضافه نکرد لاغره لاغر،،، حالا من دو روز اول زایمان داشتم دوراز جون میمیردم مث چی هم چاق شدم