2821
2789
عنوان

بعد زایمان

170 بازدید | 23 پست

الان یک هفته ست زایمان(طبیعی) کردم،،از کی میتونم چ نوع ورزشایی رو شروع کنم؟ 

اگ از مامانا کسی پیج خوبی میشناسه یا روشی برای لاغری (بدون دمنوش بازار و دارو) ممنون میشم راهنمایی کنه

فعلا صبر کن حداقل شش ماه اگه لاغر نشدی ورزشو شروع کن منم بعد دوماه میخواستم رژیم بگیرم ولی الان که شش ماه گذشته کاملا لاغر شدم شکم و پهلو که داشتم آب شده 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشبحالت تو دنبال لاغر کردنی منم 5 ماهه باردارم وزن اضافه نکردم. چیا باعث چاقیت ن تو بارداری شد ب من ...

شیر و موز خیلی خوبه باعث وزن گیری جنین هم میشه 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
خوشبحالت تو دنبال لاغر کردنی منم 5 ماهه باردارم وزن اضافه نکردم. چیا باعث چاقیت ن تو بارداری شد ب من ...

اولای بارداری خیلی وزنت بالا نمیره،،معمولا آخرای بارداریه ک ادم خیلی سنگین میشه،،همه هم اینجوری نیستن مهم اینه ک جنینت وزن بگیره ،،دنبال چاق شدن تو بارداری نباش عزیزم فقط مواظب سلامتی خودت و جنینت باش،،،من کاری واس چاق شدن نکردم فقط ویار نداشتم و هی گرسنم میشد چون دیابت بارداری هم داشتم نسبت ب شکلات و شیرینی حریص شده بودم و یواشکی میخوردم

فعلا صبر کن حداقل شش ماه اگه لاغر نشدی ورزشو شروع کن منم بعد دوماه میخواستم رژیم بگیرم ولی الان که ش ...

شیر خودمو نمیدم آخه،گفتم شاید باید زودتر بجنبم🤭

اولای بارداری خیلی وزنت بالا نمیره،،معمولا آخرای بارداریه ک ادم خیلی سنگین میشه،،همه هم اینجوری نیست ...

آخه من خودمم خیلی لاغرم حالا تو 18 هفتگی رفتم سونو گف رشد بچه خوبه نرمال میخوام هم بخورم چاق شم بدنم رو فرم بیاد هم بچم استفاده کنه و وزن بگیره 

مبارکه عزیزم فعلاً تا چهل روز فقط شکمت را ببند بعد ورزش را از گوگل سرچ کن

ممنون سلامت باشی🥰 شکممو بستم احساس حالت تهوع و خفگی بهم دست میده 🤦‍♀️

مرسی حتما میخورم دعا کن اضافه کنم دکتر گفته از ماه 5 حتما باید اضافه کنم 

من خودم از ماه هفت به بعد خیلی وزنم اضافه شد 

خدا کنه منم اضافه کنم آخه خیلی لاغر و ضعیفم لااقل تو زایمان بدنم یکم تحمل داشته باش

دنبال قوی کردن  خودت باش ک تحمل زایمان داشته باشی، آب ماهیچه بخور، کاچی با روغن محلی بخور، مغزیجات تو شیرموز و کاچی و حلوا بریز ، حبوبات رو حسابی خیس بده بجوشون بریز ابشو دور بعد تو غذاهات بخور، سبزیجات هم درکنارش بخور مخصوصا ماهای آخر سبزیجات حتما بخور،هرچیزی ک مقوی باشه بخور مخصوصا مواظب استخونات و دندونات باش

دنبال قوی کردن  خودت باش ک تحمل زایمان داشته باشی، آب ماهیچه بخور، کاچی با روغن محلی بخور، مغزی ...

تا حد امکان میخورم. ولی دندونام یکم خراب بودن الان دیگه کلا ب فنا رفتن بد زایمان حتما باید درستشون کنم

تا حد امکان میخورم. ولی دندونام یکم خراب بودن الان دیگه کلا ب فنا رفتن بد زایمان حتما باید درستشون ک ...

دندون و استخوونات خیلی مهمه،،،قوت داشته باشه بدنت خیلی بهتر از چاق شدنه

زنداداش من زایمان کرد ماشالا مث کوه سفت و محکم بود زودم سرپا شد وزنم خیلی اضافه نکرد لاغره لاغر،،، حالا من دو روز اول زایمان داشتم دوراز جون میمیردم مث چی هم چاق شدم 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز