2777
2789
عنوان

بعد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 23 پست
شیر و موز خیلی خوبه باعث وزن گیری جنین هم میشه 

جدی خوبه

اخه من نمیدونم هر روز شیر گرمو و موز میخورم 

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون سلامت باشی🥰 شکممو بستم احساس حالت تهوع و خفگی بهم دست میده 🤦‍♀️

سلام عزیزم قدم نو رسیده مبااارک میشه بگی چطور بود زایمانت منظورم اینه همراه داشتی؟وچقد بستری شدی؟؟؟

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده
اولای بارداری خیلی وزنت بالا نمیره،،معمولا آخرای بارداریه ک ادم خیلی سنگین میشه،،همه هم اینجوری نیست ...

راستی با دیابت بارداری چه کردی؟؟؟؟

دکترت رژیم داد بهت یاانسولین میزدی؟

بچه ات چندکیلو شد؟ مشکلی پیدا نکرد؟

ببخشید یه سوال دیگه بعد از به زایمان،بچه ات رو به خاطر دیابت شما بستری کردن؟

ببخشیدا دیروز آزمایش دادم مشکوک به دیابت بارداریم خیلی میترسم مبشه به سوالام جواب بدی

راستی با دیابت بارداری چه کردی؟؟؟؟ دکترت رژیم داد بهت یاانسولین میزدی؟ بچه ات چندکیلو شد؟ مشکلی پی ...

هم رژیم بارداری داد هم قرص میخوردم هم انسولین میزدم، وقتی دنیااومد ۳۴۱۲ گرم بود، نه بستری نکردن چون قندشو چک کردن ،،گفتن دوساعت اول خیلی مهمه و باید بهش حسابی شیر بدی ،،

اصلا از دیابت باردادی نترس،فقط مواظب باش بعد هر وعده غذایی تا نیم ساعت راه برو، حجم غذاتو کم کن و وعده هاتو بیشتر، حتما سبزیجات بخور تا جایی ک میتونی چیز شیرین نخور، تو روز هم ب اندازه ی کاسه ماست خوری پلو بخور ،،،اصلنم نگران نباش ایشالا ک دیابت نداری 

سلام عزیزم قدم نو رسیده مبااارک میشه بگی چطور بود زایمانت منظورم اینه همراه داشتی؟وچقد بستری شدی؟؟؟

مرسی گلم سلامت باشی،من ایران نیستم و اینجا فقط ۲۴ ساعت بعد زایمان تو بیمارستان نگهت میدارن و همراه هم داشتم ولی بخاطر کویید نمیذاشتن از اتاق بره بیرون و میگفتن پیش زائو بمون، اما دوستم بیمارستان نیکان زایمان کرد ۴ روز پیش، همسرش پیشش بود و فقط یکروز نگهش داشتن حتی حین زایمانم همسرش پیشش بود 

مرسی گلم سلامت باشی،من ایران نیستم و اینجا فقط ۲۴ ساعت بعد زایمان تو بیمارستان نگهت میدارن و همراه ه ...

ممنون مهربوووون....

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده