2777
2789
عنوان

حرف جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 11722 بازدید | 210 پست
بنظرم قشنگ نیست کارت حالا خودت میدونی  اما ی جوریه  نمیدونم والا... هرجور صلاح میدونی&n ...

چجوریع گلم ؟؟؟؟

وقتی ما معلوم نیست کی به هم برسیم 

بدبخت داره تلاش می‌کنه مامانم فقط به خاطر راه دوری قبول نمیکنه چیکار کنیم ؟

ببخشیدا شما متاهل ها مجردا رو درک نمیکنید 

منم کلی خواستگار پولدار دارم ولی نمیتونم بدون عشق ازدواج کنم 😭

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
نه این از اول شرو نکرد حرف بد بزنه.... 7 ماه گذشت بعدش گف  همیشه میگه من پسرایی رو دیدم عکس از ...

ببین هرچی سخت بگیری ب ضرر خودته بزار حرف بزنه توام اگه شرایطش بود همراهیش کن ولی واسش ی خط قرمزایی بزار چون با وضع امروز جامعه وقتی تو ی رابطه هسی اینجور مسائل بخای نخای وجود داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرا چ اعتماد بنفسی دارن مگه آدم با فکر ب پسری  تحریک میشه؟؟؟ 🥴

اره دیگه بافکر کردن به اندامشو اینا😪😂😂

که خودم البته باهاش کات کردم😜

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊
چجوریع گلم ؟؟؟؟ وقتی ما معلوم نیست کی به هم برسیم  بدبخت داره تلاش می‌کنه مامانم فقط به خاطر ...

خب عزیزم 

بخدا عشق یکماه الی یکسال اول بدردت میخوره

اما بعدش دیگه وقتی گرونی و مسائل اقتصادی و اجتماعی و تفادت های فرهنگی پیش میاد، دیگع عشق ب کارت نمیاد

با عقلت تصمیم بگیر پشیمون نمیشی یا حداقل درست تحقیق کن و ببین ک باهاش اینده ی اقنصادی و اجتماعیت تامین بشه

چجوریع گلم ؟؟؟؟ وقتی ما معلوم نیست کی به هم برسیم  بدبخت داره تلاش می‌کنه مامانم فقط به خاطر ...

تو روابط طولانی بخای نخای این حرفا پیش میاد چون خیلی وقته تو طرفتو میشناسی

یعنی شما فکر میکنی دوتا ادم‌که میخوان یه عمر باهم زندگی کنن و یکساله که دارن چت میکنن حق ندارن راجع ...

نه همونطور که خانواده هاشون حق ندارن از ارتباطشون خبر داشته باشن!🙂

من خودم ۴ ساله در ارتباطیم اما یک بارم درباره این مسائل حرف نزدیم این مسائل مال آخرین جلسات خواستگاری بعد از توافق خانواده ها و اوکی شدن نتیجه! هیچ لزومی نداره توی دوستی از این مسائل حرف زد و اصلا هم درست نیست

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
ببین هرچی سخت بگیری ب ضرر خودته بزار حرف بزنه توام اگه شرایطش بود همراهیش کن ولی واسش ی خط قرمزایی ب ...

منم دارم به همین فک میکنم که دیگه وضع جامعه اینجوری شده و هر کاری کنی تو یه رابطه از این حرفا پیش میاد اخه

نه این از اول شرو نکرد حرف بد بزنه.... 7 ماه گذشت بعدش گف  همیشه میگه من پسرایی رو دیدم عکس از ...

کلا هرچی عزیزم

واسه خودت محدوده بزار

پسرای دیگه شاید خیلی کارای دیگه بکنن شاید فردا هم ازت رابطه بخواد چون یه پسری این کارو میکنه😶

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊
خب عزیزم  بخدا عشق یکماه الی یکسال اول بدردت میخوره اما بعدش دیگه وقتی گرونی و مسائل اقتصادی ...

آره گلم درآمد داره 

شاید سالی ۳۰۰

تحصیلات هم عالیه

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝