2777
2789
عنوان

حرف جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 11723 بازدید | 210 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید ولی من برای حل مشکلاتم اومدم نی نی سایت نه برای بازدید😐اینطور نیس

عزیزجان من اونهمه حرف زدم شما فقط واسه حل مشکلاتت اون حرفه منو خوندی ؟ عجبززززز 🙄😐😐

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
نه س.... ک..... س چت نکردیم ولی همش عکس بد میفرستاد😐یا مثلا میگف خودارضایی میکنی؟یا مثلا درباره اند ...

خب هرچیزی که راجع ب این حرفا باشه میگن س ک س چت دیگه فرقی نمیکنه چی باشه😐😐😐

عزیزجان من اونهمه حرف زدم شما فقط واسه حل مشکلاتت اون حرفه منو خوندی ؟ عجبززززز 🙄😐😐

میدونم ولی من موندم چیکار کنم از یه طرف مادرش میخواد بیاد جلو و با مادرم حرف بزنه از یه طرف پسره حرفای.... میزنه 

مثلا تازه داشتم باهاش حرف میزدم میگف ازدواج کردیم من نمیزارم بیای تو خونم ها شوخی میکرد من گفتم باشه من میرم یجا تو هم برو یجا بعدش گف اره فقط شب جمعه میای پیشم😐

خب بنظر منم زوده واسه این حرفا.تازه میگی از نزدیکم ندیدیش

پسرها خصلتشون همینجوریه.من باهرکسی چت کردم میره سراغ اون حرفا .‌منم ازیه جایی ب بعد بلاک میکردم.حالا یکسال که زیادم هست.فکر میکردم طبیعیه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4648099/واقعا-همه-مردای-پولدار-خیانت-میکنن-مردایی-که- گز ...

چ‌جوری واست گزارش بزنم

پسرم دنیامه  هیچ کس بیشتر از الله دوستت ندارد.هیچ کس تورو بیشتر از الله نمیشناسد.هیچ کس بیشتر از الله به نفع شما نیست.هیچ کس بیشتر از الله درکت نمیکند.بیاد داشته باش که دوستت دارد.مهم نیست کجا بوده ای.مهم نیست چکار کرده ای.مهم نیست چقدر دورافتاده ای و گناه کرده ای.بخشش بینهایت اومنتظر تو است.
پسرها خصلتشون همینجوریه.من باهرکسی چت کردم میره سراغ اون حرفا .‌منم ازیه جایی ب بعد بلاک میکردم.حالا ...

واقعا؟ ما اصلا از این حرفا نمیزدیم و حدود 7 ماه که گذشت شرو کرد به این حرفا و الانم زیاد نه.... خیلی کم اونم درحد شوخی چون خودم گفتم از این حرفا نزن

پسرها خصلتشون همینجوریه.من باهرکسی چت کردم میره سراغ اون حرفا .‌منم ازیه جایی ب بعد بلاک میکردم.حالا ...

ادم نباید زیادی حساس باشه.اگه طرفتو میشناسی و ازش مطمئنی شاید مشکلی نداشته باشه ولی واسه کسی ک ن میدونی چیه و کیه بنظرم کار درستی نیست

میدونم ولی من موندم چیکار کنم از یه طرف مادرش میخواد بیاد جلو و با مادرم حرف بزنه از یه طرف پسره حرف ...

وااا یعنی چی چجوریه ک همو از نزدیک ملاقات نکردید حرف بزنید پشت گوسی حرفاعه خاله زنک ؟؟ 

باور کن قصده این ادم ازدواجم باشه هوس بازه از این ادما بترس بخاطره هوس بعدن بهت خیانتم میکنه بخداا جدی میگم بنداز بیرون حرفه ازدواجو هرکی از راه میرسه ک اسمش شوهر نیس غریزه جنسی نیس راجع ب زندگی و پول و اینا حرف میزنید چرا پس قصدش جدیه 

جدی تر ملاقات نمیکنید همو منظورم خوده شمایید دختر و‌پسر ؟ بیشتره حرفاتون در روز چیه ؟

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
واقعا؟ ما اصلا از این حرفا نمیزدیم و حدود 7 ماه که گذشت شرو کرد به این حرفا و الانم زیاد نه.... خیلی ...

خب توام زیادی سخت میگیری اگه گاهی اوقا از این حرفا میزنه مشکلی نیس ب هرحال ادمه بعضی وقتا اختیار خودشو از دست میده

واقعا؟ ما اصلا از این حرفا نمیزدیم و حدود 7 ماه که گذشت شرو کرد به این حرفا و الانم زیاد نه.... خیلی ...

طبیعیه.خب خودتم‌جوابشو دادی دیگه اونم روش باز شده و فکر‌کرده ناراحت نمیشی. بیخیال باش باهاش بهم‌نزن‌بخاطر این حرفا فقط بهش بگو دیگه ازاین‌حرفا نزن‌چون‌میخوام‌ببینمت‌ خجالت میکشم😅 پسرایی‌که دنبال هرزه بازی باشن‌از هفته اول دیگه مبرن سراغ این‌حرفا. خیلیام روز اول😁باور کن من ۱۰ ساله با هزار‌مدل ادم چت‌کردم یه دونه‌مرد سالم‌نتونستم پیدا کنم. الانم اینو گفتم الان ترورم میکنن🙃🙃