2777
2789
عنوان

حرف جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 11722 بازدید | 210 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به هر حال یه جوری باهاش سر سنگین باش که معذب بشه چون بعد از ازدواج هم یه حدی داره حرفای جنسی بیش از حد باشه به مشکل میخورید

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
به هر حال یه جوری باهاش سر سنگین باش که معذب بشه چون بعد از ازدواج هم یه حدی داره حرفای جنسی بیش از ...

مدونم خیلی باهاش سرسنگین شدم ولی خیلی حال روحیم بده چون واسه اشتی هم پیشقدم نمیشه اصلا حس میکنم فقط منو واسه نیازش میخواد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4648099/واقعا-همه-مردای-پولدار-خیانت-میکنن-مردایی-که-

گزارش بزنین لایک کنین براتون صلوات بفرستم خانوما خاهش میکنم نی نی یار حذف نمیکنه اخهیه

من به بزرگی خدا ایمان دارم  اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡

من شک کردم ب کاربریه شما تازه ی چند روزه عضو شدی و تاپیک جنسی منسی میزنید بازدید بخوره 

حالا کار ندارم حالا ک تاپیک زدی دختری یا پسری حالا هرکودوم

ببین وقتی جفت طرف با هم رفاقت میکنن یا قراره ازدواج کنن راجع ب همه چی میتونن حرف بزنن حتی همین موضوع جنسی ک خیلی مهمه منتهی پایه ی زندگی ک نیس تخلاقش منشش شخصیت و شعورش چی ؟ با خودارضایی و‌سکس چت درست میشه؟ من حدسم اینه این اقا رو اَبراست خیلی داغه دونبالع سولاخ موش میگرده ببخشید روک میگم واسه ازدواج ک هیچ ب فکره سرگرمی با این ادم نباش 

هر_ادمی_رو_جدی_نگیریم#  

ساد_نباشیم#  

اعتماد_نکنید!#  

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
مدونم خیلی باهاش سرسنگین شدم ولی خیلی حال روحیم بده چون واسه اشتی هم پیشقدم نمیشه اصلا حس میکنم فقط ...

اگه واقعا دوست داشته باشه خودش منظورت رو میفهمه و درک میکنه اگر اینکار رو نکرد بدون که خودش رو زده به نفهمی

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
مدونم خیلی باهاش سرسنگین شدم ولی خیلی حال روحیم بده چون واسه اشتی هم پیشقدم نمیشه اصلا حس میکنم فقط ...

حب‌اگر باخانوادت صحبت کرده و اومده خواستگاری دیگه قصدش ازدواجه. نیاز جنسی‌هم جز اصلیه ازدواجه لابد میخواسته مطمعن شه ازاین بابت و پرسیده

من شک کردم ب کاربریه شما تازه عضو شدی و تاپیک جنسی منسی میزنید بازدید بخوره  حالا کار ندارم حا ...

ببخشید ولی من برای حل مشکلاتم اومدم نی نی سایت نه برای بازدید😐اینطور نیس

اگه واقعا دوست داشته باشه خودش منظورت رو میفهمه و درک میکنه اگر اینکار رو نکرد بدون که خودش رو زده ب ...

وقتی بهش میگم اینجوری حرف نزن زشته میگه چشم 😐نمیدونم والا قصدش چیه دیگه