2777
2789
عنوان

حرف جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 11721 بازدید | 210 پست
خو ببخشیدا س ک س چت میکردین ک بهتر بود. دوست پسرت عین مریض های جنسیه با این توصیفاتت😐😐😐

اخه میدونه من بدم میاد س....  چت نمیکنه اصلا میترسه اینو بگه بهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قصدمون ازدواجه خودشم با مامانم حرف زده بقول خودش به مادر خودشم گفته😕ولی نمیدونم همش میگه مگه تو از ...

وای خییلی باهم راحت شدید احترام نگه داشتن بعد از ازدواج براتون خییلی سخت میشه

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
وااا خب باشه... پلیس بگی ک خانوادتم میدونن نمیترسی آبروت بره جلو بابات؟ بقیه آدما ک بماند

میدونم ولی دیگه چیکار میتونم کنم😞عکس رو تو چت مخفیانه تلگرام دادم که حتی اسکرینم نتونه بگیره

میدونم ولی دیگه چیکار میتونم کنم😞عکس رو تو چت مخفیانه تلگرام دادم که حتی اسکرینم نتونه بگیره

حالا عکست که مشکلی نداره اینستا پر از این عکساس من فکر کردم عکس ناجور دادی😐😂

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
حالا عکست که مشکلی نداره اینستا پر از این عکساس من فکر کردم عکس ناجور دادی😐😂

نه من واسه عکسم نیستم من واسه اینم که حرفای جنسیش رو ادامه دادم باهاش و الان خیلی از خودم بدم میاد حتی مادرم بهم گف بهت حرف جنسی نمیگه ؟من گفتم نه اصلا