2777
2789
عنوان

حرف جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 11721 بازدید | 210 پست

اصلا خدتو سر زنش نکن.اصلا احساس گناه نکن اصلاااا نگران نباش.توبه کن.بگو گذشته منم عوض شدم.اونموقع طرز فکرم بچگونه بود.گول خوردم.محلش نده.بگو نمیخوام حرف نزن .حتی اگه تهدیدتم کرد نترس.عکس بهش دادی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

س ک س چت

نه س.... ک..... س چت نکردیم ولی همش عکس بد میفرستاد😐یا مثلا میگف خودارضایی میکنی؟یا مثلا درباره اندام تناسلی خانما حرف میزد یا درباره مال خودش

معلوم این عشقت برای این چیزا باهات دوس شده 

هرچه زود کات کن چون بعید همچین ادمی ب اذدواج بخوادت

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

زدنش درست نیست

بنظر شما کسی که تا حالا با ده تا پسربیشتر خوابیده وهربار توبه کرده باز این کارو کرده خدا میبخشتش؟حالا این طرف ازدواج کرده وفقط باهمسرش هست،اما عذاب وجدان وفکر گناهاش واون دنیاولش نمیکنه...چطورمیشه بهش کمک کرد

اصلا خدتو سر زنش نکن.اصلا احساس گناه نکن اصلاااا نگران نباش.توبه کن.بگو گذشته منم عوض شدم.اونموقع طر ...

اره عکسم بهش دادم ولی پسری نیس که بخاطر این حرفا عکس پخش کنه میگه قصدم ازدواجه

نه س.... ک..... س چت نکردیم ولی همش عکس بد میفرستاد😐یا مثلا میگف خودارضایی میکنی؟یا مثلا درباره اند ...

کات کن سریع آدم سالم و قابل اطمینانی نیست

دیگه کاری از دستت بر نمیاد

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
دیگه قبحش ریخته و روش توی روت باز شده. درست نمیشه.اگر قصدت ازدواحه که هیچی ولی اگر دوستیه و نمیخوای ...

قصدمون ازدواجه خودشم با مامانم حرف زده بقول خودش به مادر خودشم گفته😕ولی نمیدونم همش میگه مگه تو از دنیا عقبی که این حرفا برات زشته

هیچ دختری  نمیتونه ی پسرو بشناسه.اگه این حرفارو باهات میزنه یعنی فتیششو داره ینی خوشش میاد وگرنه اگ بخوادت روراس پاپیش میزاره.گولشو نخور

نه س.... ک..... س چت نکردیم ولی همش عکس بد میفرستاد😐یا مثلا میگف خودارضایی میکنی؟یا مثلا درباره اند ...

خو ببخشیدا س ک س چت میکردین ک بهتر بود.

دوست پسرت عین مریض های جنسیه با این توصیفاتت😐😐😐

🖤

ای وای عکس ناجور دادی؟؟

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐