2777
2789
عنوان

بارداری و جن...🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 11984 بازدید | 62 پست
از کجا دعاشو بگیرم 

کتاب فروشی ها شاید داشته باشن یا جاهایی ک مفاتیح و قران و... میفروشن. 

....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعای هفت هیکل چیه بچه ها؟؟؟ توی نت سرچ کنم ببینم چجوریه بنویسم بزنم لباسم خدا کنه دیگه نبینم

ولی اینطور کنی یعنی یه چیزی هست و میترسی.یه قران بزار بالا سرت بگیر بخواب عزیزم

نه عزیزم دخترم چهار سالشه الان 

خدا حفظش کنه منم سر دخترم یهو ی نور میدیدم روی دیوار و از این چیزای جزئی.

ولی این بچه دوممه خیلی بد دارم میترسم خدا بخیر کنه.

من دختر شب یلدا ۵ سالش تموم میشه

👩‍👧‍👧❤😍
مرسی عزیزممم ممنون از راهنمایت

خواهش میکنم 💖

....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘
خدا حفظش کنه منم سر دخترم یهو ی نور میدیدم روی دیوار و از این چیزای جزئی. ولی این بچه دوممه خیلی بد ...

دومنش میخواد بیاد بخوره یا چیکار کنه .من تنها بودنی میگم میاد که منو بخوره .بخوره خب یا گاز بگیره یا چی آخرش .این ترس ها بچه گانه هست یه ذره

دومنش میخواد بیاد بخوره یا چیکار کنه .من تنها بودنی میگم میاد که منو بخوره .بخوره خب یا گاز بگیره یا ...

نه میدونی همین ک ادم ی چیزی ک تاحالا ندیده و توی عموم عنوانی ترسناک داره و حس میکنه ک میخاد ببینه میترسه و ترسناکه وگرنه اصلن اجازه ندارن ب انساان اسیب بزنن.

👩‍👧‍👧❤😍