2777
2789
عنوان

کسی بود دیوانه وار عاشق کسی بود ولی همه میگفتن بهم نمیرسن

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 24 پست
سلام عزیز  خوبی ؟؟تاپیک اشنایی تون رو خوندم منم دقیقا وضعیتم مثل اون روزای شماس کاش اونم بیاد ب ...

مرسی عزیزم تو خوبی؟😘

الهی عزیزمم میدونم چقد سخته.... برای من دو سال و خورده ای طول کشید تا بلاخره احساسش رو بهم گفت درست زمانی که میخواستم دیگه باهاش رابطه ای نداشته باشم حرف دلشو بلاخره زد....🥰صبور باش ان شالله که حتما اونم بهت احساس داره و به زودی احساسشو میگه😍

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
مرسی عزیزم تو خوبی؟😘 الهی عزیزمم میدونم چقد سخته.... برای من دو سال و خورده ای طول کشید تا بلاخره ...

فدات گلم منم خوبم 

تاپیکتو که خوندم انگار خودم نوشته بودم از بس شبیه بود ...یه ماه قبل شب و روز با هم حرف میزدیم اما الان ...

اونروز گف که بهم وابسته شده و ازم خواست که تنهاش نزارم اما هیچی نمیگه   

خدا کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات گلم منم خوبم  تاپیکتو که خوندم انگار خودم نوشته بودم از بس شبیه بود ...یه ماه ...

عزیزممم❤

خوبه که بهت گفته پس چی شده حرفی نمیزنین با هم دیگه؟

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
مرسی عزیزم تو خوبی؟😘 الهی عزیزمم میدونم چقد سخته.... برای من دو سال و خورده ای طول کشید تا بلاخره ...

بهم گفته که دخترعموشو دوس داشته اما اونروز که گفتم دیگه نمیتونم باهاش حرف بزنم  و من غریبه ام براش مثل بقیه برگشت گفت که تنها غریبه ای هستم که باهاش صمیمی و راحته و منو دوس داره 

بهم گفته که دخترعموشو دوس داشته اما اونروز که گفتم دیگه نمیتونم باهاش حرف بزنم  و من غریبه ام ب ...

خب عزیزم دختر عموشو یه زمانی دوست داشته و الان حتما دوست نداره...

بنظرم اگه شک داری به احساسش یکم دور شو ازش ببین چیکار میکنه برات

عزیزممم❤ خوبه که بهت گفته پس چی شده حرفی نمیزنین با هم دیگه؟

خودم خواستم تمومش کنم باور کن از فکر اینکه داره به دخترعموش فکر میکنه دیوونه میشم ...بهش گفتم یه مدت حالم خوب نیس و نمیتونم بهش پیام بدم هر وقت خوب شدم برمیگردم 

خب عزیزم دختر عموشو یه زمانی دوست داشته و الان حتما دوست نداره... بنظرم اگه شک داری به احساسش یکم د ...

نمیدونم پیاممو دیده یا نه اما هنوز هیچ عکس العملی نشون نداده نکنه بیخیال شده  

دفعه پیش که گفته بودم یه مدت نیستم بهم زنگ زد و کلی باهام حرف زد تا پشیمونم کرد اما الان ...

نمیدونم پیاممو دیده یا نه اما هنوز هیچ عکس العملی نشون نداده نکنه بیخیال شده     دفعه پیش ...

اگه به دختر عموش هنوز احساسی داره پس بهتر که دیگه بهت پیام نده و تو بیشتر از این درگیرش نشی....ولی اگه دوستت داشته باشه مطمئن باش بیخیالت نمیشه تو که خوندی داستانمو دیدی من چند بار خواستم تمومش کنم و حتی تمومشم کردم یه مدت اما همه چی اوکی شد دوباره...اگه خدا بخوادبرای تو هم اوکی میشه😍

مطمئن باش خدا هیچووقت برا ببنده اش بد نمیخواد شاید اگه نشه هم اون آدم آدم مناسبی نباشه  و بعدها پشیمونت کنه....

اگه به دختر عموش هنوز احساسی داره پس بهتر که دیگه بهت پیام نده و تو بیشتر از این درگیرش نشی....ولی ا ...

ممنون از حرفای قشنگت مهربونم 😍😍

بله قطعا همینطوره 🙂🙏

شما هم انشاالله به زودی زود بهم میرسین 😍😍

ممنونم که وقت گذاشتی و جواب دادی ❤

ممنون از حرفای قشنگت مهربونم 😍😍 بله قطعا همینطوره 🙂🙏 شما هم انشاالله به زودی زود بهم میرسین 😍 ...

خواهش عزیزم🥰😍

مرسی مهربون ان شالله که برای توام هرچی که خیر و صلاحه اتفاق بیوفته🥰❤😍