2777
2789
عنوان

اسکرین شات و پایان رابطه

1542 بازدید | 49 پست

بچه ها لطف‌میکنید راهنماییم‌کنید بعد از ۲سال و نیم 

باحالت های شک و پارانویید نامزدم آشناشدم 

این مدت از لحاظ عاطفی از هم خیلی دورشدیم ایشون مرتب مهمون خانوادگی‌دارند و فعلا به خاطر کرونا و وضعیت دانشگاه ها از هم دور هستیم احساس میکنم از من فاصله گرفته همه ما میدونیم کار سنگین نمیتونه ادم رو از عشق دور کنه و فرصت یه احوال پرسی رو هم ازش بگیره 

جدا از این ها معمولا شب ها شروع میکنه به بحث یا دعوا یا قهر که مثلا حالم خوش نیست و نمیدونم چرا ....

دنبال بهونه برای بحث و فاصله گرفتنه و جوری حرف میزنه که در اخر من مقصر میشم و خودمم باورش میکنم من دختر باهوش پرانرژی و شادی بودم ولی الان... حالا موضوع دیشب خیلیییی‌کودکانه و بی خودی از عوض کردن پروفایل اینستاگرام من شروع شد (فقط صورت) قبلا هم‌تو‌مایع های همون عکس بود و پابلیک کردنش و بهونه ای شد برای ایشون که دنبال فاووری دنبال اینی دوست پسر قبلیت فالوت کنه درصورتی که من فقط ۹۰ تا دوست دارم اون هام از همکار و فامیل و فقط عکس های سگ و گربه های کلینیک توشه خجالت میکشم بگم واقعا ولی اون که هیچوقت بد حرف نمیزد اینبار میگفت برو بابا تو‌ اینی اونی  و حرف های خودش رو از طرف من میزنه و بعد اینکه دعوا بالا میگیره هرچی از دهنش در میاد میگه 

پیشنهاد دادم جدا بشیم یا حد اقل مدتی نباشیم تا فکرامونو بکنیم با برچسب اینکه تو همینو میخوای تو‌میخوای بری خارج بهونه کردی میخواستی لهم کنی منو کشتی درسسست مثل بچه ها با کلی سن منو از همه جا پیج مشترک کاریمون میندازه بیرون تروخدا بخونید راهنماییم کنید کلی خاطره و حالای خوبمونو چطور فراموش کنم اصلا مقصر واقعا منم؟ اسکرین شاتشو میگذارم 

لایکم کن اگ سایت درسته

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه‌واقعا باعث خراب شدن حالت میشه بندازش دور .من خودمم روحیه م ارومه تحمل جنجال و زندگی دعوایی ندارم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

منم برام خاستگار خوب اومد. کسی ک باهاش هفت سال بودم و خیلی هوامو داشت برام خرج کرد تنهام نذاشتی اذیتم نکرد....رو همین مدلی دقیقا دست ب سر کردم . دقیقا سر هر چیز چرتی دعوا مینداختم مقصرش میکردم خودمو زده بودم دیوونگی😐

و تهش موفق شدم بدون جنگ و خونریزی و آبروریزی دکش کنم

عزیزدلم تو ک میبینی این نامزدت مشکل داره،دنبال بهانه هم بود ک همه‌چیز رو تموم کنه...خودتو سختی نده،بیخیال‌شو....

ارزش نداره،مگ دختروپسر۱۴_۱۵ساله هستید ک همچین دعوای چرتی شمارو از هم جدا کنه.نخیر_اینا ضربه‌های آخرش بود،یعنی رابطه شما خیلی‌وقته ک تموم شده...

دیگ باهاش ارتباط نگیر.حالا هرچی ک خودت میدونی🌸

اگه‌واقعا باعث خراب شدن حالت میشه بندازش دور .من خودمم روحیه م ارومه تحمل جنجال و زندگی دعوایی ندارم ...

منم ادم ارومی بودم اصلا این بچه بازیا نبود تو‌وجودم همش باید خوذمو ثابت کنم هی باید بگم بخدا کسی جز‌تو نیست در صورتی که اونه که همیشه مشکوکه  کافر همه را به کیش خود پندارد همه اینارو میدونم بارها تصمیم گرفتم تمومش کنم ولی پیش خانواده بی اعتبار مشم 

این تکستش واقعا ناراحتم میکنه کل شب رو‌نخوابیدم

😐😐😐یکی بیااد به من بگهه فاز ایناییی که فارسی میگن بعد به انگلیسی تایپ میکننن چیه؟

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
عزیزدلم تو ک میبینی این نامزدت مشکل داره،دنبال بهانه هم بود ک همه‌چیز رو تموم کنه...خودتو سختی نده،ب ...

جالب اینه که دوستاش و ارتباطاتشون دقیقا همینطوره صمیمی ترین دوستاش مثل بچه ها هر هفته قهر و اشتی دعوا های بد  

اره ولی چون من گفتم جدا شیم ادم‌بده شدم