بچه ها لطفمیکنید راهنماییمکنید بعد از ۲سال و نیم
باحالت های شک و پارانویید نامزدم آشناشدم
این مدت از لحاظ عاطفی از هم خیلی دورشدیم ایشون مرتب مهمون خانوادگیدارند و فعلا به خاطر کرونا و وضعیت دانشگاه ها از هم دور هستیم احساس میکنم از من فاصله گرفته همه ما میدونیم کار سنگین نمیتونه ادم رو از عشق دور کنه و فرصت یه احوال پرسی رو هم ازش بگیره
جدا از این ها معمولا شب ها شروع میکنه به بحث یا دعوا یا قهر که مثلا حالم خوش نیست و نمیدونم چرا ....
دنبال بهونه برای بحث و فاصله گرفتنه و جوری حرف میزنه که در اخر من مقصر میشم و خودمم باورش میکنم من دختر باهوش پرانرژی و شادی بودم ولی الان... حالا موضوع دیشب خیلییییکودکانه و بی خودی از عوض کردن پروفایل اینستاگرام من شروع شد (فقط صورت) قبلا همتومایع های همون عکس بود و پابلیک کردنش و بهونه ای شد برای ایشون که دنبال فاووری دنبال اینی دوست پسر قبلیت فالوت کنه درصورتی که من فقط ۹۰ تا دوست دارم اون هام از همکار و فامیل و فقط عکس های سگ و گربه های کلینیک توشه خجالت میکشم بگم واقعا ولی اون که هیچوقت بد حرف نمیزد اینبار میگفت برو بابا تو اینی اونی و حرف های خودش رو از طرف من میزنه و بعد اینکه دعوا بالا میگیره هرچی از دهنش در میاد میگه
پیشنهاد دادم جدا بشیم یا حد اقل مدتی نباشیم تا فکرامونو بکنیم با برچسب اینکه تو همینو میخوای تومیخوای بری خارج بهونه کردی میخواستی لهم کنی منو کشتی درسسست مثل بچه ها با کلی سن منو از همه جا پیج مشترک کاریمون میندازه بیرون تروخدا بخونید راهنماییم کنید کلی خاطره و حالای خوبمونو چطور فراموش کنم اصلا مقصر واقعا منم؟ اسکرین شاتشو میگذارم