2777
2789
عنوان

شقاق 😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 29 پست
31 بود.خودت میدونی با وجود یه بچه نمیشه درست و حسابی استراحت کرد.

اره واقعا  پسر منم یک سالش بود فهمیدم باردارم یعنی درکش خیلی سخت بود دیگه دومی سرکلتژ کردم راحت شدمااااا

سرویکست خوب بود ک من ۱۸هفته۲۷بودم پساری گذاشت 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
اره واقعا  پسر منم یک سالش بود فهمیدم باردارم یعنی درکش خیلی سخت بود دیگه دومی سرکلتژ کردم راحت ...

من سر اولی مشکلی نبود همین 31 بود هیچیم انجام نداد برام ولی سر این گفت باید پساری بذاری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر اولی مشکلی نبود همین 31 بود هیچیم انجام نداد برام ولی سر این گفت باید پساری بذاری.

ان شالله بسلامتی زایمان میکنی نگران نباش میگذره این روزام 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
سلام عزیزم شقاقتون خوب شد😔😔😔

سلام عزیزم شقاق خوب شدنی نیست تنها راهش جراحی 

منم دیگه کنار امدم باهاش رعایت نکنم برمیگرده

شوهرمم میگ جراحی کن ولی میترسم 

چیا استفاده میکنی؟ بگو ک کمکت کنم بگم چیکارایی انجام بده

سلام عزیزم شقاق خوب شدنی نیست تنها راهش جراحی  منم دیگه کنار امدم باهاش رعایت نکنم برمیگرده ش ...

خب چرا جراحی نمیکنی مرگ یکبار شیون یکبار من بچم کوچکه نمیدونم واقعا درموندم خسته شدم ...ملین هامم خاکشیر انجیر روغن زیتون و الو 

خب چرا جراحی نمیکنی مرگ یکبار شیون یکبار من بچم کوچکه نمیدونم واقعا درموندم خسته شدم ...ملین هامم خا ...

اخه میگن دکترت باید خیلی خوب باشه وگرنه بی اختیاری مدفوع میاره بخاطرهمین ترسیدم دکترم نمیشناسم اخه

الان من بهتر شدم منو هیچی خوب نکرد جز شیاف انتی همورویید بهت بگم شاید ی سال استفاده کردم همیشه تو  یخچالم دارم عالیییییییه عالی ی مدت استفاده کن دعام میکنی منم انقد ابنجور چیزارو خوردم صبحا روغن زیتون سر میکشیدم دردش وحشتناک وای خدا نصیب دشمنم نکنه من تو دستشویی زار میزدم 

اخه میگن دکترت باید خیلی خوب باشه وگرنه بی اختیاری مدفوع میاره بخاطرهمین ترسیدم دکترم نمیشناسم اخه ...

اره واقعا جراحیش ریسک داره،یکسری ها خوب سدن یکسری ها هم نه ....منم میترسم واقعیتش..یبوستتوننو با وی از بین بردید؟؟.شیاف انتی همیوروئید بزنم یعنی؟؟راستی شکا براثر چی شقاق گرفتین؟

اره واقعا جراحیش ریسک داره،یکسری ها خوب سدن یکسری ها هم نه ....منم میترسم واقعیتش..یبوستتوننو با وی ...

من سال ۹۷ زایمان کردم بعد ۴۰روز بچم احساس درد داشتم تو مقعدم فک کردم بخیه ها اذیتم میکنه ی مدت گذشت دیدم اروم نشدم رفتم دکتر گفت شقاق  ب من گفتن بخاطر زایمان طبیعی  ک زور میزنی ببشخید مقعدت ترک خورده زخم شده اصلا نمیدونستم شقاق  چیه کم کم گذشت دردش بیشتر شد وای گلاب ب روت میترسیدم مدفوع کنم بیشتر میموند سفت میشد من ب این سن رسیدم اصلا یبوست نمیگرفتم از وقتی شقاق گرفتم یبوستم گرفتم  یعنی میمیردم تو دستشویی انقد ک گریه میکردم افسردگی گرفته بودم کم کم گذشت پماد رژیم غذایی این چیزارو رعایت کردم بهتر شدم پسرم یک سالش شد ناخواسته باردار شدم نه ماه بارداریم اذیت نشدم وای نگم بعد زایمان دومی چی کشیدم داغون شدم داغون الانم یادم میاد هما جام درد میگیره یکی گفت رو اجر داغ بشین چن باری اینکارو کردم دردمو اروم کرد تا اینکه ی مدت همین شیلف انتی همورویید استفاده کردم هم مسکن هم ببخشید مدفوعو نرم میکنه باعث میشه اذیت نشم هر روز استفاده میکردم هرجا میرفتم تو کیفم بود کم کم شد هفته ای دوبار  بعد ماهی استفاده میکردم الانم ۶ ۷ماه گذشته استفاده نکردم تو یخچال دارم  ولی خداروشکر بهترم ...ی مدت رژیم غذاییتو رعایت کن شیاف استفادا کن اجر رو شعله داغ بزار داغ بشه ی چیز نخی بنداز روش بشین روش خیلی خوبه  

من میخوام برم مسافرت بخدا عذا گرفتم😔😔😔

وقنی زایمان کردم شقاق گرفتم پنج ماه بعد من خواهرم زایمان کرد بهش گفتم توروخدا رعایت کن فقط مثل من شقاق نگیری دقیقا خواهرمم مثل من بعد زایمانش گرفت اونم با رژیم غذایی شیاف انتی همورویید بهتر شده شقاق از بین نمیره همیشه هست اگ فشار بیاری ب خودت زخم دوباره باز میشه همیشه بین غذاهات کاهو خیار روغن زیتون استفاده کن کم کم ی سال باید رعایت کنی تا بدنت دیگه ب حالت اولش برگرده 

سلام عزیزم شقاقتون خوب شد😔😔😔

سلام عزیزانی که از مشکل شقاق وهمورئید رنج میبرن،قبل از انجام لیزر یا عمل بامن ارتباط بگیرن، پماد ترکیبی دست ساز که صددرصددرمان رو طی یکهفته تضمین میکنم با هزینه بسیار ناچیز. امتحان کنید وبا دیدن نتیجه عالی به دوستان خود معرفی کنید.  

سلام من خودم این مشکلو داشتم ب دلیل رژیم غذایی بد و بدون فیبر و مصرف زیاد برنج 

ی درد بشدت وحشتناک داشتم  ب لطف خدا حالم خ بهتر شده.خواستم نظرمو باهات درمیون بذارم شاید کمکی کرد.

اول از همه اینکه این بیماری باااید رژیم غذاییتون رو رعایت کنید شکمتون تا زمانی ک سفت باشه خوب نمیشید 

سالاد کاهو با روغن زیتون سبزی خیار کیوی هندوانه اینا فیبر سرشاری دارند و در دسترس هستند حتما توی طول روز مصرف کنید مصرف برنجو خییلی کم و اگ تونستید قطع کنید

دوم آب ب اندازه ۱۰ لیوان هروز 

سوم با روغن زیتون مقعدتون رو چرب کنید 

چهارم بعد هروعده غذا یا در طول غذا خوردن روغن زیتون بخورید

پنجم ملین مصرف کنید قرص سی لاکس و شربت پلی اتیلن گلایکول

ششم پیاده روی و ورزش ملایم داشته باشید 

اگ گوشت اضافه دارید و میخواید رفعش کنید اون فقط با لیزر و جراحی میشه اما برای شقاق و درد هموروئید همینا کافیه

من واقعا ب لطف خدا روغن زیتون و دستورات بالا برام معجزه کرد با این سبک رژیم غذایی سالمی هم دارم 

انشالله ک خدا همه بیماران رو شفا بده🤲